Beste VPN voor iPhone: onze top 3 iOS VPN's (2024)

Klik hier voor een samenvatting

Korte samenvatting: de beste VPN voor iPhone en iPad

We hebben verschillende VPN’s getest om te bepalen wat de beste VPN voor iPhone en iPad is. Hierbij hebben wij vooral gekeken naar de snelheid, veiligheid, privacy, gebruiksgemak, extra opties en de prijs.

Zo zijn we tot de volgende top 3 van de beste VPN’s voor iPhone gekomen:

  1. NordVPN: de beste VPN voor iPhone en iPad.
  2. Surfshark: snelle iOS VPN.
  3. CyberGhost: gebruiksvriendelijke VPN voor iPhone.

NordVPN is de beste iPhone VPN. Deze VPN is snel en biedt geavanceerde beveiliging en intuïtieve iOS-apps.

NordVPN

Aanbieding

Krijg 67% korting + 3 maanden gratis bij een tweejarig abonnement!

Bezoek NordVPN

Lees hieronder verder voor meer informatie over deze iPhone VPN’s.

Tegenwoordig is het steeds belangrijker om extra veiligheidsmaatregelen te nemen als je het internet opgaat, ook als je een iPhone of iPad hebt.

Om er zeker van te zijn dat je geen last hebt van pottenkijkers en om veiliger te zijn online, is het verstandig om een VPN (Virtueel Particulier Netwerk) te gebruiken.

Een van de fijne dingen aan iOS is dat je er heel gemakkelijk een VPN op kunt installeren. Ben je op zoek naar de beste VPN voor iPhone? Lees hieronder wat de drie beste VPN’s voor iPhone en iPad zijn.

De beste VPN voor iPhone: onze top 3 voor iOS-apparaten

Het is aan te raden een VPN te gebruiken op je iPhone om je IP-adres te verbergen. Hackers, overheidsinstanties en kwaadwillende derden kunnen jou niet langer volgen online.

NordVPN is duidelijk de beste VPN voor iPhone. Deze VPN heeft een gebruiksvriendelijke VPN-app voor iPhone, een uitgebreid servernetwerk en hoge snelheden.

Klik op de knop hieronder om de beste iPhone VPN af te sluiten met een tijdelijke korting van maar liefst 67%.

Beveilig je iPhone met NordVPN

Naast NordVPN zijn er nog twee VPN’s die we aanraden voor iPhone. Hieronder vind je de gedetailleerde informatie per iPhone VPN.

1. NordVPN: beste VPN voor iPhone en iPad

Beste VPN voor iPhone: onze top 3 iOS VPN's (2)

We zijn erg te spreken over de veiligheid, snelheid en het gebruiksgemak van NordVPN. Deze premium VPN is wat ons betreft de beste VPN voor iPhone.

NordVPN houdt je data veilig en biedt de keuze uit 6000+ servers in 60+ landen. Perfect dus om geobeperkte content op je telefoon te deblokkeren. Zo kun je bijvoorbeeld ook Netflix USA streamen op je iPhone.

NordVPN heeft een simpele, duidelijke app die gemakkelijk werkt op iPhone en iPad. NordVPN biedt daarnaast tot zes gelijktijdige verbindingen.

Wij vinden NordVPN op dit moment een van de beste VPN’s op de markt. Dit geldt niet alleen voor iOS, maar ook voor andere apparaten.

  • Uitstekend beveiligd en uitgebreid servernetwerk
  • Mooie en elegante applicatie
  • Geen logs

Bezoek NordVPN

Je kunt gebruikmaken van de NordVPN-proefperiode en de dienst op je gemak 30 dagen uitproberen. Mocht je dus toch niet tevreden zijn met de VPN-dienst, dan krijg je je geld gewoon weer terug. Bekijk ook de NordVPN-review voor meer informatie.

2. Surfshark: snelle VPN voor iOS

Beste VPN voor iPhone: onze top 3 iOS VPN's (4)

Surfshark is een iOS VPN die wij van harte aanbevelen, onder andere vanwege de uitstekende snelheden en lage prijs. Ook is de iOS-app zeer overzichtelijk.

De veiligheid van Surfshark is eveneens goed geregeld. Met deze VPN kun je anoniem surfen op je iPhone of iPad. Surfshark biedt daarnaast een onbeperkt aantal gelijktijdige verbindingen.

Sufshark is wat ons betreft een van de beste VPN’s voor iPhone.

Surfshark

Aanbieding Bespaar 85% + 2 maanden gratis en betaal slechts €2,29 per maand!

Van

€ 2.29

9.0

  • Zeer gebruiksvriendelijk met Netflix en torrents werkend
  • 30 dagen geld-terug-garantie. No questions asked!
  • Goedkoop en veel extra opties

Bezoek Surfshark

Wij hebben deze VPN uitvoerig getest. Onze resultaten lees je in onze uitgebreide Surfshark-review. Je kunt de dienst 30 dagen uitproberen met de Surfshark-proefperiode. Zo zit je niet gelijk vast aan een jaarabonnement.

3. CyberGhost: gebruiksvriendelijke VPN voor iPhone

Beste VPN voor iPhone: onze top 3 iOS VPN's (6)

CyberGhost is een gebruiksvriendelijke VPN-provider met een aantrekkelijke prijs. De snelheden van deze dienst zijn erg degelijk en de veiligheid is dik in orde.

De applicatie van CyberGhost is erg gemakkelijk in gebruik. Dit is misschien wel de beste VPN om te gebruiken als je nog niet veel ervaring hebt met VPN-diensten.

Daarmee is CyberGhost een uitstekende iPhone VPN.

CyberGhost

Aanbieding Bespaar 84% en krijg CyberGhost voor slechts €2,19 per maand!

Van

€ 2.19

8.9

  • Hoge mate van gebruiksgemak
  • Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Torrents en Netflix mogelijk

Bezoek CyberGhost

Je kunt de CyberGhost-proefperiode gebruiken en de dienst maar liefst 45 dagen lang uitproberen. Voor meer informatie over deze VPN verwijzen we je naar onze uitgebreide CyberGhost-review.

Waar moet je op letten bij het kiezen van een VPN voor iPhone?

Voor het kiezen van een goede VPN voor je iPhone moet je op verschillende dingen letten. Hier volgen enkele criteria die wij hebben overwogen tijdens het opstellen van onze top 3 VPN’s voor iPhone:

Beste VPN voor iPhone: onze top 3 iOS VPN's (8)
  • De VPN moet veilig zijn en een strikt ‘no log’-beleid hebben.
  • De snelheid van de VPN moet goed zijn.
  • De iOS VPN-app moet gebruiksvriendelijk zijn.
  • De VPN moet een groot servernetwerk en veel serverlocaties hebben.
  • Het is prettig als de VPN extra opties biedt zoals een adblocker of kill switch.
  • Het is mooi meegenomen als de VPN redelijk geprijsd is.

Op basis van bovenstaande criteria hebben we onze top 3 voor de beste VPN’s voor iPhone/iOS opgesteld. Welke van de drie iPhone VPN’s je kiest, hangt af van de factoren die jij het belangrijkst vindt.

Wat ons betreft is NordVPN de beste keuze iPhone VPN. Klik op onderstaande button om NordVPN extra voordelig aan te schaffen:

Blijf veilig op je iPhone met NordVPN

Gratis VPN voor iPhone versus betaalde VPN voor iPhone en iPad

In een wereld vol VPN’s zijn er naast betaalde diensten ook gratis VPN’s. Hoewel dit misschien ideaal lijkt, zijn gratis VPN-apps niet altijd de beste keuze. Zo hebben gratis VPN’s vaak:

  • Datalimieten
  • Snelheidslimieten
  • Serverlimieten

Gratis VPN’s kun je dus vaak niet ongelimiteerd gebruiken. Ook hebben gratis VPN’s regelmatig veiligheidsproblemen. Als je een willekeurige gratis iPhone VPN-app downloadt, is de kans groot dat je persoonlijke gegevens worden verzameld of dat je malware op je apparaat krijgt.

Wil je toch een gratis VPN uitproberen? Dan adviseren we je een van de VPN’s van onze lijst met de beste gratis VPN’s voor iOS te kiezen. Zo weet je zeker dat je toch een ietwat veilige VPN hebt, al zul je nog steeds last hebben van limieten op je snelheid en datagebruik.

We raden echter aan om een premium VPN te kiezen uit ons lijstje met de beste VPN’s. Deze VPN’s kun je ongelimiteerd gebruiken en zijn van topkwaliteit.

Waarom een VPN voor iPhone en iPad?

Een VPN heeft veel voordelen. Er zijn dan ook verschillende redenen waarom iPhone- en iPad-gebruikers ervoor kiezen een VPN-service aan te schaffen. Hieronder lees je in het kort wat de belangrijkste redenen zijn om een VPN voor iPhone te gebruiken.

Beste VPN voor iPhone: onze top 3 iOS VPN's (9)
  • Het beveiligt je internetverbinding en beschermt je tegen kwaadwillenden.
  • Het beschermt je online privacy.
  • Het unblockt sites en streamingdiensten.

Conclusie: de beste VPN voor iPhone en iPad

Apple-apparaten zijn over het algemeen behoorlijk veilig, maar ze blijven kwetsbaar voor nieuwe bedreigingen die online opduiken. Een VPN versleutelt je internetverkeer en verbergt je IP-adres. Hierdoor ben je veiliger en anoniemer.

NordVPN is de beste iOS VPN omdat het uitblinkt in alle belangrijke testparameters zoals snelheid, veiligheid en gebruiksgemak.

Speciale aanbieding: krijg NordVPN met 67% korting!

Bekijk hieronder de beste VPN’s die je kunt gebruiken voor verschillende apparaten en besturingssystemen:

  • De Beste VPN voor Android
  • De beste VPN voor Windows
  • De Beste VPN voor Mac
  • De beste VPN voor Linux

Beste VPN voor iPhone: veelgestelde vragen

Heb je een dringende vraag over het gebruik van een VPN op iPhone of iPad? Bekijk onze FAQ hieronder en klik op een vraag om het antwoord te lezen.

Wat is de beste VPN voor iPhone?

NordVPN bleek tijdens onze test de beste VPN voor iOS te zijn. Deze VPN-dienst biedt hoge snelheden, een groot aantal servers op talloze locaties en een streng privacybeleid waar je van op aan kunt.

Wat is de beste gratis VPN voor iPhone?

Gratis VPN’s hebben helaas vaak een data-, snelheids- en/of serverlimiet. Dit betekent dat je niet ongelimiteerd gebruik kunt maken van beveiligd internet. Bovendien blijkt dat de veiligheid van gratis VPN’s niet geweldig is.

Mocht je toch al je opties willen afwegen, dan raden we je aan om een van de VPN’s uit onze lijstje beste gratis VPN’s voor iPhone te kiezen.

Hoe maak ik een VPN-verbinding op mijn iPhone?

Het makkelijkste is om de officiële VPN-app van je provider te installeren. Verbinden met een VPN is dan vaak enkel een kwestie van de aan-knop indrukken.

Je kunt de VPN ook via de instellingen van iOS instellen, bijvoorbeeld als je geen app wilt gebruiken of als er geen app beschikbaar is. In dat geval vul je je gebruikersgegevens in en maak je handmatig verbinding. Bekijk ook ons artikel met stappenplan voor het installeren van je VPN op iPhone of iPad.

Hoe werkt een VPN op je iPhone?

Een goede VPN versleutelt je internetverkeer door het door een virtuele, versleutelde tunnel te versturen. Dit zorgt ervoor dat je IP-adres niet te achterhalen is en dat je data niet of nauwelijks te stelen zijn. Zo ben je met een VPN veiliger online.

Waarom gebruiken mensen een VPN op iPhone?

iOS staat bekend om zijn goede beveiliging tegen malware. Helaas zegt dat niets over de veiligheid van de verbindingen waarmee iPhones of iPads vaak in contact staan. Vooral bij openbare wifi-netwerken is de veiligheid niet altijd gewaarborgd.

Het is dus een aanrader om te kijken naar een passende VPN voor je iPhone, omdat die je netwerkverkeer versleutelt. Hierdoor kunnen derden veel moeilijker jouw informatie bemachtigen of in je iPhone inbreken.

Beste VPN voor iPhone: onze top 3 iOS VPN's (10)

David Janssen

Cybersecurity analist

David is cybersecurity analist en een van de oprichters van VPNgids.nl. Sinds 2014 heeft hij internationale ervaring opgedaan in het werken met overheden, NGO’s en de private sector als cybersecurity- en VPN-deskundige en adviseur.

Meer artikelen uit de sectie Beste VPN-providers voor elk doel

Beste VPN voor iPhone: onze top 3 iOS VPN's (11)

Beste VPN voor de browser

15 december 2023

Beste VPN voor iPhone: onze top 3 iOS VPN's (12)

Beste VPN voor het buitenland

7 december 2023

Beste VPN voor iPhone: onze top 3 iOS VPN's (13)

Beste VPN voor Amazon Prime Video: onze top 4

7 november 2023

Beste VPN voor iPhone: onze top 3 iOS VPN's (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Eusebia Nader

Last Updated:

Views: 5755

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Eusebia Nader

Birthday: 1994-11-11

Address: Apt. 721 977 Ebert Meadows, Jereville, GA 73618-6603

Phone: +2316203969400

Job: International Farming Consultant

Hobby: Reading, Photography, Shooting, Singing, Magic, Kayaking, Mushroom hunting

Introduction: My name is Eusebia Nader, I am a encouraging, brainy, lively, nice, famous, healthy, clever person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.