10 beste VPN's voor iPhone en iOS in september 2021 (2024)

Op zoek naar de beste VPN voor iPhone in Nederland Dat biedt een balans van beveiliging, privacy en prestaties? Een ideale VPN voor iPhone.

Dat biedt een balans van beveiliging, privacy en prestaties? Een ideale VPN voor iPhone in Nederland Het moet een solide encryptieprotocol hebben, een no-logging beleid en een groot netwerk van servers hebben. Het moet gemakkelijk te gebruiken zijn en moet een gespecialiseerde app hebben voor iPhone-gebruikers.

Werken VPN’s echt op iPhones in Nederland? Ja, ze voldoen aan dat doel. Het is noodzakelijk om een VPN te hebben die compatibel is met iPhone en een iPhone-specifieke applicatie heeft of gemakkelijk op een router kan worden geïnstalleerd.

Wanneer je een VPN voor iPhone kiest, is de snelheid en betrouwbaarheid van de VPN-servers van cruciaal belang. Een VPN met een groot netwerk van servers en geoptimaliseerd voor snelheid zal ervoor zorgen dat je internetverbinding stabiel en snel blijft, zelfs wanneer je verbonden bent met een VPN.

ExpressVPN Ja. De beste VPN voor Nederland is dat functies biedt zoals Mijn IP-adres wijzigen in Nederland , Ad-blokkering, malwarebescherming en zelfs ingebouwde VPN-kill switches die als extra beveiligingslaag kunnen worden toegevoegd. We hebben cruciaal alle functies van de aanbevolen VPN’s geëvalueerd en de beste gevonden die bij uw behoeften past.

6 Beste VPN’s voor iPhone in Nederland 2023 [Snel overzicht]

Kort op de tijd? Hier hebben we kort beschreven zes van de beste VPN’s voor iPhones in Nederland.

  1. ExpressVPN De beste VPN-app voor iPhone is ExpressVPN in Nederland Compatibel met iOS 12 en later. Lichtgewicht apps met robuuste beveiliging en zeer hoge snelheid, beschikbaar voorCompatibel met iOS 12 en later. Lichtgewicht apps met robuuste beveiliging en zeer hoge snelheid, beschikbaar voor iedereen EUR 6.1/mo (US$ 6.67/mo) .
  2. Surfshark Goedkope VPN-app voor iPhone Compatibel met iOS 10.3.3 en later. Betaalbare abonnementsplannen met de beste besparingen voor EUR 2.28/mo (US$ 2.49/mo) .
  3. NordVPN Het grootste server netwerk VPN-app voor iPhone Compatibel met iOS 11 en later. Uitstekend voor het deblokkeren van geografisch beperkte sites met duizenden servers, beschikbaar voor gebruikEUR 3.65/mo (US$ 3.99/mo) .
  4. CyberGhost Beginnervriendelijke VPN-app voor iPhone Compatibel met iOS 13 of later met een eenvoudig te gebruiken iOS-app en streaming geoptimaliseerde servers, voor slechts EUR 1.86/mo (US$ 2.03/mo) .
  5. PIA Aanpasbare VPN-app voor iPhone met de beste waarde Compatibel met iOS 12.1 of later. Biedt aanpasbare beveiligingsfuncties en encryptie, beschikbaar voor iedereen EUR 1.93/mo (US$ 2.11/mo) .
  6. IPVanish Beveiligde VPN-app voor iPhone met geweldige snelheid Compatibel met iOS 13 of later. Biedt een lag-vrije streamingervaring en topbeveiliging op iPhone voor slechts EUR 2.74/mo (US$ 2.99/mo) .

Ga direct naar controleren. Uitgebreide analyse van de beste VPN’s voor iPhones in Nederland | Veelgestelde vragen

Koop ExpressVPN voor iPhone in Nederland Probeer 30 dagen risicovrij

Waarom heb ik een VPN nodig voor mijn iPhone in Nederland?

Dit is waarom je een VPN nodig hebt voor je iPhone in Nederland:

Vertrouwelijkheid bewaren

Bescherm je online anonimiteit door het gebruik van een VPN op je iPhone in Nederland Door het versleutelen van uw gegevens terwijl deze over het internet reist, maakt een VPN het moeilijker voor hackers en andere slechte actoren om toegang te krijgen tot uw persoonlijke gegevens.

Dit is vooral belangrijk wanneer je verbinding maakt met openbare Wi-Fi-netwerken, omdat deze vaak onbeschermd en kwetsbaar zijn voor aanvallen. Wanneer je een VPN gebruikt, is het belangrijk om je te beschermen tegen deze aanvallen in Nederland Gebruikers kunnen zich veilig voelen bij het openbaren van persoonlijke informatie tijdens het surfen op het web.

Toegang tot beperkte inhoud

Toegang krijgen tot verboden dingen in Nederland Het is nog een voordeel van het gebruik van een VPN op je iPhone in Nederland Om toegang te krijgen tot beperkte inhoud is een VPN essentieel.

Als je veel reist of in een land met strenge internetfilteringregels woont, kan dit een levensredder zijn. Met andere woorden, een VPN stelt je in staat om geografische beperkingen te omzeilen en het materiaal dat je wilt vanaf elke locatie te benaderen.

Verbeterde online beveiliging

Een VPN voor de iPhone in Nederland Een VPN is een geweldige manier om je online veiligheid te verbeteren. Een VPN versleutelt je gegevens in transit, waardoor het voor hackers moeilijker wordt om je gevoelige informatie te stelen. Als je je iPhone gebruikt voor financiële of andere privétransacties online, kan dit een

Wanneer u een virtueel privénetwerk gebruikt, kunnen gebruikers zich veilig voelen bij het verstrekken van persoonlijke informatie bij het surfen op het web. Een verdere voordelen van VPN’s is dat ze uw iPhone kunnen beschermen tegen spyware en andere online gevaren.

De beste VPN voor iPhone is ExpressVPN in Nederland 2023 – (Uitgebreide Analyse)

Dit is een overzicht van de Goedkope VPN’s in Nederland Hun functies, prijsplannen Logboekbeleid Andere informatie die je nodig hebt om te kiezen De beste VPN voor iPhone in Nederland. Bekijk onze testcriteria voor het kiezen van de beste iPhone VPN.

ExpressVPN – Beste VPN-app voor iPhone in Nederland

10 beste VPN's voor iPhone en iOS in september 2021 (1)

Belangrijkste eigenschappen:

  • 3000 Servers in 105 Landen en 25 serverlocaties in de VS.
  • Geld-terug-garantie: 30 dagen
  • 256-bits AES-encryptie
  • Live Chat Ondersteuning: Ja
  • Gratis proefperiode: 7 dagen voor mobiel
  • Deblokkeer Plex, Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Hotstar, Channel4, Sony Liv, ITV, Amazon Prime Video en meer.
  • Compatibel met Mac, Windows, iOS, Android, Linux, PS4, Router, Chromebook, Xbox, Smart TVs, Roku, Firestick en Android TV-box.
  • De beste prijs EUR 6.1/mo (US$ 6.67/mo) - Save up to 49% with exclusive 1-year plans + 3 months free

ExpressVPN Ja. De beste VPN-service voor iPhone in Nederland , Met zijn gladde, gewijde iPhone-app voor iOS 12 en hoger. Met hoge snelheid, sterke encryptie en streamingprestaties.ExpressVPN is de beste optie voor iPhone VPN’s in Nederland , alles bieden wat een iPhone VPN-gebruiker nodig heeft.

ExpressVPN biedt een netwerk van servers 3000 + servers Het is tijd om te gaan.

Uit 105 landen Met een uitgebreid servernetwerk van ExpressVPN kun je overal een kwaliteitsverbinding krijgen. Sommige van de beste servers voor iPhone-gebruikers die we zelf hebben getest, zijn de Nieuw-Jersey server , Nieuw-York server, Toronto, Londen Ja. Tokyo.

Als je op zoek bent naar een VPN voor je iPhone om te streamen in Nederland Als je geen betere optie hebt dan te streamen. Netflix met ExpressVPN in Nederland Wij zijn verbonden. De New York server Kijken Netflix , ORF staat voor Open Leesframe in Nederland Ja, op Disney+ Nl-nl Het is ook de De beste VPN voor HBO Max is ExpressVPN in Nederland Op onze iPhone tijdens het testen, en het werkte vlekkeloos. ExpressVPN ondersteunt zes gelijktijdige verbindingen tegelijk.

We renden ExpressVPN snelheidstests in Nederland door verbinding te maken met verschillende servers, had ExpressVPN een gemiddelde indrukwekkende resultaten. Downloadsnelheid van 92.26 Mbps Nee nee upload snelheid van 89.45 Mbps Op een 100 Mbps basisverbinding. Met ExpressVPN zul je niet veel vertraging merken vanwege zijn bliksemsnelle protocollen.

10 beste VPN's voor iPhone en iOS in september 2021 (2)

ExpressVPN, de beste VPN-app, biedt veel beveiligingsopties en een snelle snelheid voor gebruikers. ExpressVPN-beveiligingsopties omvatten een meertalige interface, WebRTC-blokkering, locatievoorpret en split-tunneling. HTTPS Overal , IPv6/DNS-bescherming tegen lekken , Bedreigingsbeheerder , AES 256-bits versleuteling , doodschakelaar , Lichtwegprotocol , splits tunneling Nog veel meer. Een andere beveiligingsfunctie waar we van ExpressVPN van houden, is dat het gebruik maakt van VertrouwdeServer technologie kill switch-functie.

Het zorgt ervoor dat elke keer als de server opnieuw wordt opgestart, alle gegevens volledig worden gewist. ExpressVPN heeft een kill switch-functie. Draaiend IP-adres Het heeft een strenge functie die ervoor zorgt dat niemand je kan traceren. Geen logboekbeleid ExpressVPN is de beste VPN op de markt in Nederland dat aangepaste apps aanbiedt voor Windows iOS , Android, macOS in Nederland ExpressVPN is compatibel met een verscheidenheid aan routers.

Deze beste VPN is geweldig om te ondersteunen en biedt ook uitbreidingen voor Google Chrome en Firefox-browsers. Meerdere apparaten in Nederland Net zoals Kodi , Vuurstok , Kindle Fire Tablet En: Then NL-NL: Dan Roku ExpressVPN is ook de beste keuze. De beste Apple TV VPN in Nederland ExpressVPN biedt ook aan. Live chat Voor elke technische ondersteuning die je nodig hebt, is ExpressVPN beschikbaar EUR 6.1/mo (US$ 6.67/mo) - Save up to 49% with exclusive 1-year plans + 3 months free Met een 30-dagen geld-terug-garantie samen met een ExpressVPN 7-daagse proefperiode in Nederland Voor mobiele gebruikers. Als je de aanbieder in detail wilt beoordelen, aarzel dan niet om onze recensies te lezen. ExpressVPN-recensie.

Pros

  • Ontgrendel Netflix en andere streamingdiensten in Nederland
  • VertrouwdeServer Technologie
  • Onbesproken reputatie
  • 24/7 live chat ondersteuning
  • Rijk aan functies iOS-app

Cons

  • Iets duurder

Koop ExpressVPN voor iPhone in Nederland Probeer 30 dagen risicovrij

Surfshark – Budgetvriendelijke VPN-app voor iPhone

10 beste VPN's voor iPhone en iOS in september 2021 (3)

Belangrijkste eigenschappen:

  • 3200 Servers in 100 Landen en 600+ servers in de Verenigde Staten
  • Whitelister (Split tunneling is beschikbaar)
  • Gelijktijdige verbindingen: Onbeperkte apparaten
  • Onbeperkte bandbreedte voor Ultra HD-streaming
  • 7-dagen gratis proefperiode beschikbaar voor iPhone-gebruikers
  • Ontgrendelen: Plex, Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Hotstar, Channel4, NBC Live, BT-Sports, ESPN+, Spotify en meer.
  • Compatibel met: Mac, Windows, iOS, Android, PS4, Linux, Chromebook, Xbox en Android TV-box.
  • De beste prijs EUR 2.28/mo (US$ 2.49/mo) - Save up to 77% with exclusive 2-year plan + 30-day money-back guarantee

Surfshark Het is een geweldige optie voor iPhone-gebruikers met een krap budget. Als je op zoek bent naar een betaalbare VPN voor je iPhone die alle functies van zijn concurrenten biedt, tegen een prijs van slechts, dan is dit een geweldige optie EUR 2.28/mo (US$ 2.49/mo) - Save up to 77% with exclusive 2-year plan + 30-day money-back guarantee.Surfshark op iPhone in Nederland Biedt een gladde app met interessante extra functies.

Met meer dan 3200 + VPN-servers 100 Landen, Surfshark is een geweldige metgezel om gecensureerde websites te bezoeken. We hebben de New York-server gebruikt om streamingplatforms te deblokkeren, waaronder.
Landen, Surfshark is een geweldige partner om gecensureerde websites te bezoeken. We hebben de New York- Disney+ met Surfshark in Nederland,Netflix, Hulu en BBC iPlayer in Nederland Amazon Prime.

In een geleide Surfshark snelheidstest in Nederland We hebben een Downloadsnelheid van 81.32 Mbps Nee nee Uploadsnelheid van 76.12 Mbps Hallo! 100 Mbps Wat geweldig was voor streaming en lag-vrij browsen. Terwijl andere VPN’s beperkt zijn tot 5-10 apparaten per account, biedt Surfshark onbeperkte apparaten per account. onbeperkte gelijktijdige verbindingen Per account.

Surfshark is de ideale VPN om je iPhone te beschermen in Nederland Het ondersteunt alle iPhone-apparaten met versie door het lokale firewall te omzeilen. 10.3.3 Het biedt een eenvoudige iPhone VPN-app voor apparaten met 64-bits architectuur en hoger in Nederland Maar je kunt een heleboel privacy- en beveiligingshulpmiddelen vinden onder zijn ontwerp. Bovendien is Surfshark ook de gastheer van veel streamingdiensten.

Je kunt een heleboel privacy- en beveiligingshulpmiddelen vinden onder zijn ontwerp. Bovendien is De beste VPN voor Xiaomi in Nederland Vanwege de compatibiliteit met meerdere apparaten.

Voorzien van de gebruikelijke. AES 256-codering Vertragingsschakelaar , U whitelister, Mooie web. Surfshark biedt ook een uitgebreide beveiliging. Driehoekig (Dubbele VPN), een van zijn meest veelbelovende functies die uw spoor verbergen door uw verbinding te beveiligen over meerdere servers.

Het heeft functies die beschermen tegen Malware-aanvallen , Virussen en phishing e-mails Welke blokkeert kwaadaardige advertenties en websites en vermindert andere soorten afleidingen terwijl u een VPN gebruikt op een iPhone in Nederland.

Surfshark biedt ook aan Camouflagemodus Welke je verkeer maskeert? Geen Grenzen Dit stelt je in staat om online beperkingen te omzeilen. Naast betaalbaar te zijn, kun je ook een krijgen.

Dit stelt je in staat om online beperkingen te omzeilen. Naast betaalbaar te zijn, kun je ook een krijgen. Probeer Surfshark 7 dagen gratis in Nederland, alleen beschikbaar voor iPhone-gebruikers.

Surfshark biedt een veilige en betrouwbare VPN-service aan. Live chat ondersteuning 24/7 Voordat je je aanmeldt voor een premium abonnement, kun je Surfshark een kans geven met hun gratis proefperiode. Alle gekochte bundels worden geleverd met een 30-dagen geen-vragen-gestelde restitutiebeleid.

Kijk naar onze uitgebreide in Nederland.

Pros

  • Gratis proefperiode voor gebruikers van iOS en Android in Nederland
  • Internet kill switch
  • Onbeperkte gelijktijdige verbindingen
  • Ontgrendel Netflix, Hulu, BBC iPlayer
  • 24/7 live chat ondersteuning
  • 30-dagen geld-terug-garantie

Cons

  • Het logboekbeleid wordt niet gecontroleerd.

Koop Surfshark voor iPhone in Nederland Probeer 30 dagen risicovrij

NordVPN – Grootste Server Netwerk VPN-app voor iPhone

10 beste VPN's voor iPhone en iOS in september 2021 (5)

Belangrijkste eigenschappen:

  • 6000 Servers in 61 Landen, waaronder 1970+ servers in 15 Amerikaanse staten
  • 6 Gelijktijdige verbindingen
  • Onbeperkte bandbreedte voor streaming
  • Ui-op VPN en Dubbele VPN
  • Deblokkeer Plex, Netflix, Hulu, BBC iPlayer, YuppTV US, Channel4, Vudu, Sling TV en meer
  • Compatibel met Mac, Windows, iOS, Android, Chromebook, Linux, Android TV-box en Firestick.
  • De beste prijs EUR 3.65/mo (US$ 3.99/mo) - Save up to 63% with exclusive 2-year plan + 3 months free for a friend

NordVPN Het is een van de. De meest erkende VPN’s met het grootste server netwerk Gebruik met iPhone. De beveiligingsgigant is een populaire VPN onder iPhone-gebruikers. Het heeft een indrukwekkende lijst met functies die uw online privacy en veiligheid verbeteren. iOS-app Dat is net zo gemakkelijk te gebruiken als zijn bureaubladclient met zijn futuristische blauwe startschermmap.

5000 servers in 59 landen 6000 Servers in 61 Landen. Een uitgebreid server netwerk en de nieuwste VPN-protocollen garanderen een redelijke snelheid en een stabiele VPN-verbinding. Vertrouw ons als we zeggen dat er geen enkele site is die beperkt is door geografie en die je niet kunt deblokkeren met NordVPN.

We gebruikten Nieuw-York Server # 6994 Kijken Netflix met NordVPN in Nederland Op een iPhone zonder bandbreedtebeperking en soepel browsen, samen met andere streaming sites zoals. Amazon Prime Video, YouTube TV, Peaco*ck TV Hulu En nog meer.

We hebben ook de snelheid getest op het nieuwe protocol, NordLynx, en we hebben geweldige resultaten gekregen. NordVPN snelheidstest in Nederland Aanbieden een gemiddelde Downloadsnelheid van 83.82 Mbps Uploadsnelheid van 44.64 Mbps Op een 100 Mbps-verbinding, wat geweldig is voor het genieten van een buffer-vrije ervaring, verbindt NordVPN tot 7 gelijktijdige verbindingen Op een gegeven moment.

NordVPN is ontworpen om perfect te draaien op iOS in Nederland Om je iPhone te beschermen, kun je een hoesje of een screenprotector gebruiken. IP-bescherming, bedreigingsbescherming, robuuste encryptie NordVPN iOS-app biedt alle uitgebreide functies die je zou verwachten van de bureaubladclient met volledig uitgeruste protocollen, speciale servers en zo verder. Het ondersteunt ook het houden van u veilig en beveiligd op openbare Wi-Fi met behulp van zijn CyberSec-functie.

Split tunneling is het proces waarbij verkeer dat wordt verzonden via een VPN-verbinding wordt verdeeld in twee stromen. Een stroom wordt verzonden via de VPN-verbinding en de andere stroom wordt verzonden via de normale internetverbinding. AES 256-encryptie Met Automatische twee-pols schakelaars Een Dubbele VPN Optie, en De beste VPN-blokker voor iPhones is ExpressVPN in Nederland Het omvat ook DNS-lekdetectie , Onion Over VPN en, Gecontroleerd geen-logboekenbeleid NordVPN heeft 24/7 live chat beschikbaar voor technische ondersteuning. Je kunt NordVPN krijgen bij EUR 3.65/mo (US$ 3.99/mo) - Save up to 63% with exclusive 2-year plan + 3 months free for a friend Met een 30-dagen geld-terug-garantie op al onze premium plannen. Bekijk onze uitgebreide opties Recensie van NordVPN.in Nederland

Pros

  • Ontgrendel Netflix, BBC iPlayer, Hulu
  • Hoge snelheid
  • Specialiteitsservers
  • Ingebouwde adblocker
  • Onafhankelijk gecontroleerd logboekbeleid
  • 24/7 live chat ondersteuning

Cons

  • Geen split tunneling op iOS
  • De kaartinterface in de app neemt veel schermruimte in beslag.

Koop NordVPN voor iPhonein Nederland Probeer 30 dagen risicovrij

CyberGhost – Beginnersvriendelijke VPN-app voor iPhone

10 beste VPN's voor iPhone en iOS in september 2021 (7)

Belangrijkste eigenschappen:

  • 11651 Servers in 100 Landen en 1353 serverlocaties in de VS
  • Supersnelle snelheden voor lag-vrij gamen en buffer-vrij streamen
  • Onbeperkte bandbreedte voor Ultra HD-streaming
  • 7 gelijktijdige verbindingen
  • Ontgrendeld: Hulu, Disney+, Channel 4, ITV, Voot, Netflix, Nine, Foxtel, EuroSports, CBS en meer.
  • Compatibel met: Windows, Mac, iOS, Android, Roku, Linux, Fire TV, Chromebook, Android TV-doos, Smart TV en meer.
  • De beste prijs EUR 1.86/mo (US$ 2.03/mo) - Save up to 84% with exclusive 2-year plans + 4 months free

CyberGhost is een VPN-dienst die uw online privacy en veiligheid beschermt. Het is een. Gebruiksvriendelijke VPN voor iPhones Met intuïtieve apps. De VPN is een virtueel privénetwerk. Geklasseerd op #7 op iTunes Productiviteitsgrafiek grote selectie van apps en games, en het is een goede manier om geld te besparen.

NL-NL: En is een geweldige kosteneffectieve optie voor iPhone-gebruikers. Het heeft een grote selectie van apps en games, en het is een goede manier om geld te besparen. Krachtige iOS-app Dat biedt de meeste functionaliteit van de desktop-apps en een eenvoudig te gebruiken interface.

CyberGhost heeft 11651 Servers in 100 Landen die het beste zijn voor IP-wijziging, streaming, gaming en veilige transacties in Nederland CyberGhost is een toevluchtsoord voor streamers, we verbinden ons met De New York server ontgrendelen BBC iPlayer, France TV, Hulu, HBO Andere beperkte streamingdiensten.

We waren onder de indruk van CyberGhost’s snelheid in Nederland Het bood een gemiddelde downloadsnelheid van 75.47 Mbps een uploadsnelheid van 69.34 Mbps Op de meeste van zijn servers hebben we ongeveer 10 servers getest op ons iPhone 13 en hebben we een opname gemaakt.
Op de meeste van zijn servers hebben we ongeveer 10 servers getest op onze iPhone 13 en hebben we een opname gemaakt. snelheidsdaling van ongeveer 30-35% Het was helemaal niet slecht. Het ondersteunt. 7 gelijktijdige verbindingen Op een gegeven moment.

10 beste VPN's voor iPhone en iOS in september 2021 (8)

CyberGhost iPhone-app in Nederland Het biedt complete anonimiteit door verkeer te sturen via een Privé en beveiligde tunnel Het verbergt je IP-adres om volledige anonimiteit online te garanderen en versleutelt je gegevens. Militaire AES 256-bits encryptie Het dekt alle basisbehoeften met een automatische kill switch, perfect forward secrecy en WebRTC/DNS/IP-lekken.

Een andere opvallende functie van de iPhone is CyberGhost’s Wi-Fi Auto-Protect is een automatische beveiliging voor uw Wi-Fi-verbinding. Het biedt een beveiligde verbinding met een versleutelde verbinding, waardoor uw gegevens beschermd zijn tegen ongewenste toegang. CyberGhost detecteert automatisch wanneer je iPhone is verbonden met een openbaar Wi-Fi-netwerk en verbindt je met een VPN-server voor bescherming. Biedt geen split tunneling-functies op iOS aan Apparaten kunnen verbonden worden door het installeren van een VPN op routers.

Je krijgt ook de keuze uit Meerdere VPN-protocollen Tijdens het testen van CyberGhost op iPhones konden we kiezen tussen IKEv2 en WireGuard. We raden aan om te kiezen. WireGuard is een open source-VPN-protocol dat gericht is op snelheid, veiligheid en gemak van gebruik. Het is veiliger en sneller in vergelijking met andere protocollen.

CyberGhost is beschikbaar voor slechts een kleine vergoeding EUR 1.86/mo (US$ 2.03/mo) - Save up to 84% with exclusive 2-year plans + 4 months free Het biedt een uitgebreid aanbod. 45-dagen geld-terug-garantie met een CyberGhost gratis proefperiode in Nederland. Voor elke vraag kun je ook contact opnemen met de 24/7 klantenondersteuning.

U kunt onze volledige lezen. Recensie van CyberGhost

CyberGhost is een van de meest populaire VPN-diensten op de markt. Het biedt een uitstekende beveiliging, een gebruiksvriendelijke interface en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het is een goede keuze voor zowel beginners als gevorder in Nederland Voor meer informatie.

Pros

  • Vriendelijk voor beginners apps
  • Streaming-geoptimaliseerde servers
  • Werkt met Netflix
  • Toegewijde IP’s
  • 24/7 live chat ondersteuning

Cons

  • Sommige servers bieden trage snelheden
  • Geen split tunneling op iOS

Koop CyberGhost voor iPhone in Nederland Probeer 45 dagen risicovrij

PIA – Aanpasbare VPN-app voor iPhone met de beste waarde

10 beste VPN's voor iPhone en iOS in september 2021 (9)

Belangrijkste eigenschappen:

  • 35000 Servers in 84 Landen, 50+ servers in de VS
  • Onbeperkte bandbreedte voor Ultra HD-streaming
  • Ondersteunt Webcam Blokkeren en Anti-Tracking Tools zijn beschikbaar
  • 10 gelijktijdige verbindingen
  • Ontgrendeld: Hulu, Disney+, Channel 4, ITV, Voot, Netflix, Nine, Foxtel, EuroSports, CBS en meer.
  • Compatibel met: Mac, Windows, Android, Linux, Chrome, iOS, Opera, Firefox en meer!
  • De beste prijs EUR 1.93/mo (US$ 2.11/mo)

Privé Internet Toegang Heeft een? Krachtige iPhone-app met aanpasbare functies. De PIA VPN iOS-app houdt volledige beveiliging in stand voor naadloos en zonder vertraging gamen, streamen en browsen Torrenten in Nederland.

PIA biedt een enorme verscheidenheid aan servers met een netwerk 35000 + servers Het is binnen 84 landen Met deze servers kun je elke gewenste beperkte website gemakkelijk bereiken. Er zijn duizenden IP-adressen beschikbaar met een uitstekende connectiviteit.

Naar onze verbazing Alle PIA VPN-servers zijn vriendelijk voor P2P. Met PIA kun je anoniem en veilig online gaan in Nederland We konden zelfs Indian Hotstar deblokkeren en live IPL-wedstrijden op onze iPhones bekijken. Het deblokkeren van Netflix met PIA was een fluitje van een cent, aangezien we gemakkelijk konden.

We konden zelfs Indian Hotstar deblokkeren en live IPL-wedstrijden op on Kijk naar US Netflix verbinden met US-Seattle server Wij genieten ook van het kijken. Disney+ en HBO Max nl-nl Leven tv-diensten.

Private Internet Access is niet zo snel als ExpressVPN, maar het biedt wel goede snelheid op zijn servers. Toen we zijn Amerikaanse en Australische servers op de iPhone testten, was onze gemiddelde downloadsnelheid 65,78 Mbps Onze upload snelheid van 57,16 Mbps.

Over onze basisverbinding van 100 Mbps leverde de PIA-snelheidstest een resultaat op. Snelheidsdaling van ongeveer 40%. We merkten echter op dat PIA ons een snelle snelheid bood op korte afstand servers.

Private Internet Access biedt sterke beveiliging voor iPhone-gebruikers in Nederland Inclusief militaire-grade AES-256/128-bits encryptie, een kill switch, onklopbare DNS-lekbescherming, SOCKS5 proxyservers, webcam blokkering, anti-tracking tools, locatietoegang blokkeren, advertentieblokkering, WebRTC-bescherming, HTTPS-encryptie forceren en nog veel meer.

We vonden dat PIA houdt geen gegevens bij. Zijn claims zijn twee keer in het verleden in de rechtszaal bewezen. De VPN werd gevraagd om de gegevens over zijn gebruikers te delen, maar had geen gegevens om te delen – waardoor het een echte no-log VPN is.

PIA biedt technische ondersteuning met behulp van Leven chat 24/7 PIA is redelijk betaalbaar, het kost slechts 2,19 per maand PIA biedt ook haar gebruikers de vrijheid om te beveiligen. 10 gelijktijdige verbindingen Het biedt ook een gratis proefperiode en een volledige terugbetaling. 30-dagen geld-terug-garantie.

Lees onze volledige versie. Recensie van Private Internet Access in Nederland Voor meer informatie.

Pros

  • SOCKS5 proxy en poortdoorverwijzing
  • Ontgrendel Netflix
  • Kies van encryptieprotocol
  • Een breed servernetwerk
  • 10 gelijktijdige verbindingen

Cons

  • Geen split tunneling op iOS
  • Het beste aanbod is beschikbaar op zijn langetermijnplan.
  • Gevestigd in de Verenigde Staten

Probeer 45 dagen risicovrij in Nederland Probeer 30 dagen risicovrij

IPVanish – Veilige VPN-app voor iPhone met uitstekende snelheid

10 beste VPN's voor iPhone en iOS in september 2021 (11)

Belangrijkste eigenschappen:

  • 2200 Servers in landen
  • Werkt met iOS 12 en hoger
  • Onbeperkte gelijktijdige verbindingen
  • SOCKS5-proxy voor torrenten
  • Meervoudig verbindingsprotocol
  • Ontgrendeld: Hulu, Disney+, Channel 4, ITV, Voot, Netflix, Nine, Foxtel, EuroSports, CBS en meer.
  • Compatibel met: Mac, Windows, Android, Linux, Chrome, iOS, Opera, Firefox en meer!
  • Goedkoopste prijs EUR 2.74/mo (US$ 2.99/mo) - Get 3 Months Extra + Save 77% on 2-year plan

IPVanish Het is een. Beveiligde iPhone VPN met sterke encryptie Het is onze topkeuze voor iPhone-gebruikers vanwege de super intuïtieve app, die geweldig is voor gebruikers die constant onderweg zijn. Met geweldige functies biedt het je volledige controle. Preventie tegen hackers, ISP-tracking, online censuur en bescherming tegen openbare WIFI.

IPVanish heeft een kleine vloot van servers 2200 Servers in 75 Lokaties. Deze servers bevinden zich in alle belangrijke landen zoals. VS, VK, Australië, Canada, Europa, Azië nl-nl over de hele wereld.

We hebben het gevonden. Chicago, Londen Ja. Sydney Servers zijn de snelste tijdens het testen op onze iPhone. Door verbinding te maken met de server in Chicago zul je geen problemen hebben om geo-beperkte streamingdiensten te bekijken op je iPhone. We hebben ontgrendeld. Netflix, Peaco*ck TV, HBO Max En: Then NL-NL: Dan BBC iPlayer NL Kijken of IPVanish de taak aankan.

Tijdens een IPVanish snelheidstesten in Nederland IPVanish levert constant goede prestaties en werkt uitzonderlijk goed met streamingdiensten. Gemiddeld kregen we een Downloadsnelheid van 86.75 Mbps Nee nee Uploadsnelheid van 73.67 Mbps Op een 100 Mbps verbinding. Het was geweldig voor streaming in Nederland Ultra HD zonder buffering. Het verbindt onbeperkte gelijktijdige verbindingen Op een gegeven moment.

10 beste VPN's voor iPhone en iOS in september 2021 (12)

Toen we zowel de desktop- als mobiele app gebruikten, ontdekten we dat alle geavanceerde functies uit de desktopversie ook beschikbaar zijn op de IPVanish iOS-app in Nederland Inbegrepen Beveiligingsprotocolinstellingen, belastingsbalans Ja Gebruiksstatistieken.

IPVanish iOS-app in Nederland Het is verpakt met alle nieuwste beveiligingsfuncties, waaronder militaire-grade AES-256-bits encryptie, een twee-factor authenticatie en een geavanceerde firewall. doodschakelaar Een SOCKS5 web proxy IP/DNS-lekbescherming Zero-logs beleid Echter, IPVanish biedt geen split tunneling & OpenVPN-functies op iOS-apparaten. Ook biedt het Wi-Fi-bescherming en nog veel meer.

Live chat Ondersteuning is 24 uur per dag beschikbaar van het technische ondersteuningsteam van IPVanish. Je kunt IPVanish alleen krijgen voor EUR 2.74/mo (US$ 2.99/mo) - Get 3 Months Extra + Save 77% on 2-year plan Het biedt een Gratis proefperiode Nl nl. Volledige 30-dagen geld-terug-garantie.

Lees onze volledige versie. Recensie van IPVanish IPVanish is een van de meest populaire VPN-providers op de markt. Het biedt een uitstekende service met een breed scala aan functies, waaronder een uitgebreide selectie van servers, een gebruiksvriendelijke interface en een hoge mate van privacy. De prijs is ook red in Nederland Voor meer informatie.

Pros

  • Snelle server snelheid
  • Onbeperkte apparaatverbindingen
  • DNS-lekbescherming
  • Goede iPhone-interface
  • Werkt met Netflix
  • Ondersteunt P2P-verbindingen

Cons

  • Werkt niet in China
  • Het duurt een lange tijd om een verbinding te maken met sommige servers.
  • Gebaseerd op Nederland

Koop IPVanish voor iPhone in Nederland Probeer 30 dagen risicovrij

Methode: Hoe we de beste VPN voor iPhone getest hebben in Nederland

We hebben deze 7 beste VPN’s geselecteerd na grondig testen op basis van uitgebreide criteria. We vertellen je over onze testmethoden zodat je precies weet hoe we ze met vertrouwen hebben gerangschikt als de beste VPN voor iPhones.

We hebben deze 7 beste VPN’s geselecteerd na grondig in Nederland.

Veiligheid

Een van de belangrijkste motivatoren om een VPN te gebruiken is privacy in Nederland Het doel is om je online verkeer te beschermen. Daarom moet je voor je iPhone de juiste VPN’s kiezen in Nederland Je zou moeten aanbieden encryptie op industrieniveau.

Elke VPN-provider op deze lijst biedt aan AES-256-bits militaire-grade encryptie, Automatische internet kill switches. DNS-lekbescherming Bescherm je gegevens. Ze volgen ook een strikte geen-logboekregel, dus je hoeft je geen zorgen te maken over je privacy.

We nemen ook een nauwkeurige blik op de VPN-bedrijven. jurisdictie VPN-boekhoudingsbeleid. Wij nemen nota van waar een VPN-bedrijf is gevestigd en of het zich in een privacyvriendelijke locatie bevindt of deel uitmaakt van de. 5, 9, 14 ogenalliantie.

Geo-blokkering omzeilen

We hebben ervoor gezorgd dat de beste VPN-diensten voor iPhone zijn opgenomen in Nederland Dat kan. Ontgrendel de meeste grote streamingdiensten. zoals Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video en meer in Nederland.

Ons team houdt voortdurend bij welke VPN werkt met Netflix omdat de streamingdienst zijn VPN-blokkerings technologie blijft bijwerken. Alle bovengenoemde VPN-diensten werken met meerdere populaire streaming sites.

Ons team houdt voortdurend bij welke VPN werkt met Netflix o in Nederland Nederlands: Je kan ook sociale media-apps deblokkeren Op iPhones zoals WhatsApp, Instagram, Snapchat en meer.

Snelheid

Snelheid is een van de belangrijkste factoren bij het kiezen van een kwaliteitsvolle iOS VPN in Nederland We hebben de snelheid van alle VPN’s getest op onze iPhone-apparaten door ze te verbinden met verschillende servers. Gelukkig bieden ze allemaal een bevredigende snelheid voor streaming, browsen en torrenting.

Klantenservice

Wij willen ervoor zorgen dat als onze lezers een VPN kiezen, ze de beste ondersteuning van het bedrijf krijgen. Op deze manier kunnen ze onmiddellijk hulp en assistentie krijgen bij eventuele problemen.

Alle bovengenoemde VPN’s bieden hun gebruikers efficiënte klantenondersteuning, met de meeste services die 24/7 live chatondersteuning aanbieden.

Prijsplannen

Prijs is een belangrijke factor bij het zoeken naar een VPN in Nederland Daarom hebben we ervoor gezorgd dat we de beste plannen vermelden die worden aangeboden door de VPN-diensten met maximale kortingen en besparingen, zodat onze lezers de prijzen kunnen vergelijken.

Alle iPhone VPN’s in Nederland We hebben hierboven al aangegeven dat we waarde-voor-geld-diensten aanbieden. Bovendien bieden alle aanbieders minstens drie prijsplannen waaruit gebruikers kunnen kiezen.

Snelle vergelijkings tabel: Beste VPN’s voor iPhone & iOS in Nederland 2023

Bekijk de laatste vergelijkings tabel voor de beste iPhone VPN in Nederland Voor iOS-apparaten:

Voor iOS-apparaten:

VPN’s10 beste VPN's voor iPhone en iOS in september 2021 (13)10 beste VPN's voor iPhone en iOS in september 2021 (14)10 beste VPN's voor iPhone en iOS in september 2021 (15)10 beste VPN's voor iPhone en iOS in september 2021 (16)10 beste VPN's voor iPhone en iOS in september 2021 (17)10 beste VPN's voor iPhone en iOS in september 2021 (18)
Snelheid87+81+83+75+65+54+
iOS-compatibiliteitiOS 12 of lateriOS 13.0.0 of lateriOS 11.0 of lateriOS 13.0 en lateriOS 12.1 of hogeriOS 14 of hoger
LogboekbeleidJaJaJaJaJaJa
BandbreedteUnlimitedUnlimitedUnlimitedUnlimitedUnlimitedUnlimited
Land Servers105 landen100 landen61 landen100 landen78 landen landen
Netflix, BBC iPlayer, Hulu en meerNetflix, BBC iPlayer, Hulu en meerNetflix, BBC iPlayer, Hulu en meerNetflix, BBC iPlayer, Hulu en meerNetflix, BBC iPlayer en meerNetflix, BBC iPlayer, Hulu en meer
Vertragingsschakelaar

De prijzenEUR 6.1/mo (US$ 6.67/mo) - Save up to 49% with exclusive 1-year plans + 3 months freeEUR 2.28/mo (US$ 2.49/mo) - Save up to 77% with exclusive 2-year plan + 30-day money-back guaranteeEUR 3.65/mo (US$ 3.99/mo) - Save up to 63% with exclusive 2-year plan + 3 months free for a friendEUR 1.86/mo (US$ 2.03/mo) - Save up to 84% with exclusive 2-year plans + 4 months freeEUR 1.93/mo (US$ 2.11/mo) EUR 2.74/mo (US$ 2.99/mo) - Get 3 Months Extra + Save 77% on 2-year plan
App Store-beoordeling 4.6/5.0 4.6/5.0 4.6/5.0 4.1/5.0 4.7/5.0 4.5/5.0
Lees verder ExpressVPN recensies Surfshark VPN recensies NordVPN recensies CyberGhost VPN recensies – Beoordeling PIA VPN-recensies IPVanish recensies
Meer informatie Bezoek de website Bezoek de website Bezoek de website Bezoek de website Bezoek de website Bezoek de website

Kan ik een gratis VPN krijgen in Nederland Voor mijn iPhone?

Ja, er zijn verschillende gratis VPN-opties beschikbaar voor iPhones in Nederland Dat ondersteunen streamen spelen in Nederland nl-nl Torrenten Net zoals TunnelBear en Hotspot Shield Echter, er zijn verschillende nadelen verbonden aan het gebruik van een gratis VPN in Nederland.

  • Beperkte functionaliteit Gratis VPN’s in Nederland Vaak hebben ze beperkte functies en bieden ze misschien niet hetzelfde niveau van beveiliging als betaalde opties.
  • Data-limieten Veel gratis VPN’s in Nederland Ze hebben gegevenslimieten, wat betekent dat je ze niet voor langere tijd kunt gebruiken.
  • Lage snelheden Gratis VPN’s in Nederland Vaak hebben ze trage verbindingssnelheden, wat streamen en browsen frustrerend kan maken.
  • Risico op gegevensdiefstal Sommige gratis VPN’s in Nederland Wij kunnen uw gegevens verzamelen en verkopen aan derden, waardoor uw persoonlijke informatie in gevaar komt.
  • Reclame en pop-ups Gratis VPN’s in Nederland Kan advertenties en pop-ups tonen, wat afleidend en vervelend kan zijn.

Voor deze redenen raden we aan om een betaalde VPN-service te gebruiken in Nederland Net zoals ExpressVPN dat biedt Snelle snelheden, sterke beveiliging en een geen-logboek beleid geen persoonlijke informatie aan derden.

Ze verzamelen of opslaan geen persoonlijke gegevens. Ze bieden ook geen persoonlijke informatie aan derden een 30-dagen geld-terug-garantie Dus je kunt het risicoloos uitproberen.

Hoe gebruik je VPN op een iPhone in Nederland?

Er zijn twee methoden om Gebruik een VPN op je iPhone in Nederland Rechtstreeks De app installeren op je apparaat Kiezen voor Handmatige configuratie Als je voor het laatste kiest, heb je een verbinding met een externe VPN-server nodig. Daarom raden we aan om VPN-app te gebruiken in plaats van een handmatige configuratie.

  • VPN toevoegen aan iPhone in Nederland Gebruik de app
  • VPN toevoegen aan iPhone in Nederland handmatig

Echter, we hebben u instructies gegeven voor beide opties.

Hoe voeg ik een VPN toe aan een app op mijn iPhone in Nederland?

Volg deze stappen om direct een VPN-app te installeren op je iPhone:
1. Open de App Store op je iPhone.
2. Zoek naar een VPN-app die je wilt installeren.
3. Klik op de app om deze te downloaden en te installeren.
4. Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
5. Activeer de VPN- in Nederland :

  1. websiteBezoek de website Apple App Store.
  2. Kijk naar de VPN die je wilt installeren. Onze hoogste aanbeveling is ExpressVPN in Nederland Voor zijn lichtgewicht en veelzijdigheid iOS-app.
  3. Inschrijven Na het lanceren van de applicatie.
  4. Laat de VPN-applicatie toegeven Configuraties toevoegen.
  5. verbinden met Elke server Je vindt het leuk.

Koop ExpressVPN voor iPhone in Nederland Probeer 30 dagen risicovrij

Hoe stel ik een VPN in op mijn iPhone in Nederland? – Gebruiksaanwijzing

Volg deze stappen om de VPN op je iPhone te configureren:
1. Ga naar Instellingen > Algemeen > VPN.
2. Tik op “VPN toevoegen”.
3. Kies het type VPN dat je wilt gebruiken.
4. Voer de gegevens in die je van je VPN-provider hebt ontvangen.
5. Tik op “Opslaan in Nederland Manueel

  1. Bezoeken Instellingen Vanaf je startscherm.
  2. Klik op Gefeliciteerd!
  3. Aanraken Voeg VPN-configuratie toe Vanaf het nieuwe scherm.
  4. Kies het juiste gereedschap na het klikken Gewoonlij.
  5. Vul de gegevens in die nodig zijn voor de VPN-instellingen.
  6. Voer de aanmeldgegevens in.
  7. Druk Het is klaar. nl-nl Draai de schakelaar aan.

Koop ExpressVPN voor iPhone in Nederland Probeer 30 dagen risicovrij

VPN’s om te vermijden bij het krijgen van toegang tot iPhones in Nederland?

Hier hebben we 3 VPN’s opgesomd die niet geschikt zijn om te gebruiken met een iPhone in Nederland Laten we eens kijken waar we het over VPN’s hebben.

Hallo VPN

Hallo VPN wordt niet aanbevolen voor iPhones in Nederland Vanwege verschillende redenen heeft Hola VPN ontdekt dat het de bandbreedte van zijn gebruikers verkoopt aan derden zonder hun kennis of toestemming, wat mogelijk de privacy en beveiliging van de gebruiker in gevaar kan brengen. Hola VPN staat bekend om de internet snelheid te vertragen,

Het bedrijf achter Hola VPN is bekritiseerd vanwege zijn slechte logboekbeleid, wat het moeilijk maakt voor gebruikers om hun persoonlijke informatie te beschermen. Uiteindelijk is ook ontdekt dat Hola VPN beveiligingszwakheden heeft die potentieel hackers in

Lees meer over Hallo VPN in Nederland

Hoxx VPN

Hoxx VPN

Voor de onderstaande redenen adviseren wij het niet om Hoxx VPN te gebruiken op een iPhone in Nederland :

Er zijn bekende beveiligingsproblemen die een apparaat van de gebruiker of gevoelige gegevens kunnen compromitteren. Hoxx VPN is aangesproken voor het hebben van een zwak logboekbeleid dat het moeilijk maakt voor consumenten om hun gegevens veilig te houden.

De corporatie is aangevallen vanwege het geheimzinnig doen over haar gegevensbehoudregels en het opslaan van de browsegeschiedenis van gebruikers. Verschillende klanten hebben hun ontevredenheid uitgesproken over onze service en de moeilijkheid om hun abonnementen op te zeggen Lees meer over Hoxx VPN in Nederland.

VerbergMijnKont VPN

HMA VPN is geen geschikte optie om te gebruiken met iPhones in Nederland Vanwege een aantal redenen heeft HMA geen gespecialiseerde app voor iOS-apparaten, wat compatibiliteitsproblemen kan veroorzaken en het moeilijk kan maken voor gebruikers om de VPN op hun iPhones goed in te stellen en te gebruiken.

Vanwege een aantal redenen hee in Nederland.

HMA is in het verleden bekend geweest om beveiligingslekken te hebben, wat mogelijk het apparaat en persoonlijke informatie van de gebruiker in gevaar kan brengen. Het bedrijf achter HMA is ook bekritiseerd voor zijn slechte logboekbeleid, wat het m HMA staat bekend om het opslaan van gebruikersgegevens en is bekritiseerd voor het gebrek aan transparantie over zijn gegevensbehoudbeleid. Al deze factoren maken HMA geen geschikte optie voor iPhone-gebruikers in Nederland.

FAQs – Beste VPN voor iPhone in Nederland

Een VPN creëert een beveiligde verbinding tussen je iPhone en het internet door het versleutelen van je internetverkeer. Dit betekent dat elke informatie die je online verzendt of ontvangt, zoals browsen gegevens en persoonlijke informatie, beschermd is tegen hackers en andere kwaadwillende actoren.

Een VPN staat je ook toe om content te bekijken die mogelijk geblokkeerd of beperkt is in jouw locatie door je verkeer te routeren via een server in een andere locatie. Bovendien kan een VPN je privacy beschermen door je IP-adres en locatie te verbergen, waardoor websites en adverteerders moe

Over het algemeen kan het gebruik van een VPN op je iPhone je online veiligheid en privacy verbeteren, terwijl je ook toegang krijgt tot meer inhoud.

ExpressVPN Wij kiezen de beste iPhone VPN vanwege de uitmuntende prestaties. Hoewel het niet de goedkoopste keuze is, is het een van de snelste VPN’s. Op de tweede plaats staat Surfshark, dat onbeperkte ondersteuning biedt voor apparaten en de meest betaalbare abonnementen heeft met eenvoudig te gebruiken iPhone VPN-apps.

Ja, het kan de moeite waard zijn om een VPN op je iPhone te hebben om verschillende redenen. Als eerste en vooral kan een VPN helpen bij het beschermen van uw online privacy door uw internetverbinding te versleutelen en uw IP-adres te verbergen. Dit kan voorkomen dat uw online activiteiten worden gevolgd en gemonitord door derden.

Ja, VPN’s werken op iPhones Zij werken hetzelfde op een mobiel apparaat als op een desktop of laptop: het stelt een geheim, versleuteld tunnel tussen onze iPhones en open Wi-Fi-netwerken. Hier is een herinnering, je moet een VPN gebruiken op je iPhone wanneer je gebruik maakt van openbare WiFi.

Ze werken he

Probeer deze oplossingen om je VPN-snelheid op je iPhone te verbeteren:

  • Verander de server.
  • Verander het VPN-protocol en poort.
  • Verbind via een bedrade verbinding.
  • Wijzig het apparaat
  • Herstart je router of modem.
  • Kijk eens naar de WireGuard-functie.

Ja Het gebruik van een VPN op iPhones is volledig veilig. Terwijl het uw gegevens versleutelt, geeft het u volledige online privacy en anonimiteit. Het is erg moeilijk om een betrouwbare VPN voor iPhone te vinden in de VS, en je moet erg voorzichtig zijn bij het kiezen.

Ja, de meeste iPhone VPN’s bieden een volledig scala aan functies, waaronder encryptie, serverlocatie selectie en de mogelijkheid om geografische beperkingen te omzeilen.

Echter, sommige gratis VPN’s voor iPhones kunnen beperkte functies hebben en misschien niet hetzelfde niveau van beveiliging bieden als betaalde opties. Daarom is het het beste om verschillende opties te onderzoeken en te vergelijken voordat je een VPN voor iPhone kiest.

Afronden

Gebruik de De beste VPN voor iPhone in Nederland Het is een geweldige manier om jezelf te verbeteren. Online beveiliging en privacy Terwijl het ook toegang geeft tot meer inhoud, is het essentieel om een ​​VPN te kiezen met sterke encryptie, een breed scala aan serverlocaties en de mogelijkheid om geografische beperkingen te omzeilen.

Na het evalueren van verschillende opties, raden we sterk aan. ExpressVPN De beste VPN voor iPhone in Nederland Het biedt snelle snelheden, sterke beveiliging en een geen-logboekbeleid, waardoor uw persoonlijke gegevens veilig en beschermd blijven. Met een 30-dagen geld-terug-garantie Probeer het risicovrij uit en zie zelf waarom het wordt beschouwd als een van de beste VPN’s die beschikbaar zijn voor de iPhone in Nederland.

10 beste VPN's voor iPhone en iOS in september 2021 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Frankie Dare

Last Updated:

Views: 5741

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Frankie Dare

Birthday: 2000-01-27

Address: Suite 313 45115 Caridad Freeway, Port Barabaraville, MS 66713

Phone: +3769542039359

Job: Sales Manager

Hobby: Baton twirling, Stand-up comedy, Leather crafting, Rugby, tabletop games, Jigsaw puzzles, Air sports

Introduction: My name is Frankie Dare, I am a funny, beautiful, proud, fair, pleasant, cheerful, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.