Smartwatch iHunt Watch 6 Titan Black (2024)

Smartwatch iHunt Watch 6 Titan

Te-ai întrebat vreodată cum poți să ai cele mai importante și mai căutate funcții ale unui smartwatch ? Este simplu, trebuie numai să te uiți la oferta noastră și vei descoperi că se poate. Gama de succes iHunt Watch Titan, nu poate decât să continue printr-o serie nouă de ceasuri inteligente. Mai frumoase, mai dotate și mai inteligente.

Smartwatch iHunt Watch 6 Titan Black (1)

Specificații:

  • Monitorizare temperatura corporala - Termometru;
  • Monitorizare ritm cardiac;
  • Monitorizarea oxigenului din sange;
  • Monitorizare tensiune arteriala;
  • Pedometru;
  • Monitorizarea somnului;
  • Contor calorii;
  • Compatibilitate iOS/Android;
  • Sincronizare cu telefonul mobil prin aplicatia GloryFit;
  • Diferite functii sport;
  • Memento Sedentarism;
  • Alerte inteligente si alarme;
  • Moduri de afisare multiple si teme;
  • Telecomanda pentru fotografii telefon;
  • Bluetooth 5.0;
  • Display 1.28-inchFull Touch, 240*240px;
  • IP67 - Rezistent la apa;
  • Baterie 240mAh. Incarcare in 2h. Durata 7-9zile
  • Dimensiuni: 46.3mm x 46.3mm x 12.2mm

Cum este posibil că o bucată de metal șlefuită aproape perfect să se îmbine atât de bine cu sticla de calitate ? Până la urmă, trebuie să fie un accesoriu elegant și trebuie să-l porți cu plăcere și să-l asortezi vestimentației. Acesta este motivul pentru care am implementat o sticlă 3D pentru ecran și am unit-o cât mai bine posibil cu carcasa ceasului. Sunt mici detalii, unele pe care le vei simți și pe care le vei îndrăgi.

Smartwatch iHunt Watch 6 Titan Black (2)

De acum, ai mai multă informație. Un ecran mai mare cu o rezoluție mai bună și o luminozitate îmbunătățită. Aporape toate statisticile pot fi vizionate dintr-o singură privire și în plus, îți poți alege tema preferată de start. Complet sensibil la atingere pe toată suprafața, un negru cât se poate de adânc și culori care-ți vor bucura privirea. Ce ți-ai putea dori mai mult ?

Smartwatch iHunt Watch 6 Titan Black (3)

Este mai mult decât o extensie a telefonului mobil. Nu trebuie să mai scoți telefonul din buzunar pentru a fi la curent cu notificările primite, nu mai este nevoie să cauți telefonul pentru a vedea apelurile sau pentru a le respinge. Setează ceasul și alarma cu numai câteva atingeri și nu uita, toate aceste funcții sunt atât de aproape de tine și atât de ușor de accesat !

Smartwatch iHunt Watch 6 Titan Black (4)

Ai căștile în urechi sau ești la volan ? Telefonul este în buzunar sau faci jogging ? Iubești să-ți asculți muzica preferată la cea mai bună calitate oferită de căștile tale și de telefonul mobil ? Dar cum ar fi să controlezi muzica fără să atingi telefonul ? Fără să se mai încurce în fire sau fără să-l mai ții într-o poziție incomodă ! Știai că de aceste amănunte se ocupă de acum noul tău smartwatch ? Play, pauză, înainte sau înapoi. Elegant, natural și rapid. Este atât de simplu și de comod !

Smartwatch iHunt Watch 6 Titan Black (5)

Este un smartwatch pe care-l poți folosi aproape non-stop. Nu trebuie să-l dai jos nici când te speli pe mâini, nici când te prinde ploaia și nici când transpiri după un antrenament solicitant la sală sau în parc. Nu se teme de apă, nu va avea probleme nici când va întâlni praful. Bucură-te de el în orice situație, la orice oră și aproape în orice condiții.

Smartwatch iHunt Watch 6 Titan Black (6)

Nu-l privi doar în poze și nu mai sta cu gândul la el. Este suficient de accesibil pentru oricine și extrem de atrăgător. Dispobibil în mai multe nuanțe de culoare, dar la fel de dotat și de atractiv.

Smartwatch iHunt Watch 6 Titan Black (7)

Nu am terminat cu funcțiile inteligente, părțile și mai interesante abia acum încep. Știai că îți poți monitoriza temperatura corpului și că te poate informa atunci când senzorii detectează că ceva nu este normal ? Și toate acestea se întâmplă oricând, la orice oră și în orice zi. Nu contează unde ești, ceasul iți va monitoriza anumite valori și chiar va păstra anumite statistici cu ajutorul aplicației.

Smartwatch iHunt Watch 6 Titan Black (8)

De la o simplă plimbare în parc sau banalele treburi casnice, până la cele mai solicitante activități sportive. Am intergrat un meniu destul de complex pentru iubitorii de diverse sporturi. Individual, pentru fiecare activitate în parte, vei primi rapoarte în timp real sau statistici interesante la finalul activităților. Calorii arse, număr de pași parcurși, distanță sau ritmul cardiac. La final, vei ști aproape exact cum a decurs antrenamentul și eventual, îl poți ajusta după aceste date culese de către smartwatch.

Smartwatch iHunt Watch 6 Titan Black (9)

Poate vrei în permanență să rămâi informat în legătură cu nivelul de oxigenare al sângelui sau cu nivelul tensiunii arteriale ! Chiar dacă sunt valori de referință și ele nu trebuie să elimine serviciile medicale competente, credem că tehnologia infrared pe care am integrat-o îți va oferi o monitorizare optimă. Pe lângă această monitorizare, vei avea parte în aplicație și de statistici pe care le va culege de-a lungul timpului.

Smartwatch iHunt Watch 6 Titan Black (10)

Cureaua pe care am atașat-o este fabricată dintr-un material moale și delicat. Asta înseamnă că nu este absolut necesar să-l îndepărtezi în momentul în care te culci. Mai mult, poți seta o alarmă care te va trezi în mod discret și dimineața poți observa cât de bine ai dormit pe parcursul nopții. Ceasul este capabil să analizeze și să-ți arate calitatea somnului și în acest fel, vei ști dacă ai avut parte cu adevărat de odihnă sau dacă ai avut un somn mai agitat.

Smartwatch iHunt Watch 6 Titan Black (11)

Senzorii speciali sunt amplasați în partea din spate. Și la contactul cu pielea, încep să culeagă diverse date intereante. Nu trebuie să p*rnești sau să activezi funcția care măsoară ritmul cardiac (pulsul). Aceasta poate să funcționeze 24 de ore și este un mod ideal de a-ți ajusta modul în care pui în practică anumite exerciții. Statisticile culese îți sunt afișate pe display-ul color, în timp real !

Smartwatch iHunt Watch 6 Titan Black (12)

Pe lângă faptul că poți comanda culoarea preferată și astfel se poate adapta stilului tău, meniul ceasului îți oferă și mai multă customizare. Pentru mai multă eleganță sau din contră, pentru extra sportivitate. În funcție de modul în care-l utilizezi, poți alege din interfață una dintre temele gata customizate. Este capabil să se adapteze oricărei situații și încă ceva, niciodată nu te vei plictisi ! Când crezi că vrei o schimbare, aceasta poate veni cu numai câteva atingeri delicate !

Smartwatch iHunt Watch 6 Titan Black (13)

Pentru momentele în care vrei să știi cu ce sau cum să te îmbraci, dacă trebuie să-ți mai iei o bluză sau chiar umbrelă. Îți arată cum va evolua vremea și pentru a nu mai fi nevoit să-ți cauți telefonul în geantă sau în buzunar, acest smartwatch are capacitatea de a-ți arăta diverse notificări sosite pe smartphone. Ele sunt trimiste în timp real și îți poate arăta inclusiv apelurile ! Dar nu vrem să mai continuăm, ar fi păcat să-ți răpim plăcerea pe care o vei avea când îl vei descoperi. Asortează-l stilului tău, configurează-l așa cum îți face plăcere și poartă-l cu drag !

Smartwatch iHunt Watch 6 Titan Black (14)

Smartwatch iHunt Watch 6 Titan Black (15)

Smartwatch iHunt Watch 6 Titan Black (16)

Smartwatch iHunt Watch 6 Titan Black (17)

Smartwatch iHunt Watch 6 Titan Black (18)

Smartwatch iHunt Watch 6 Titan Black (19)

Smartwatch iHunt Watch 6 Titan Black (20)

Smartwatch iHunt Watch 6 Titan Black (21)

Smartwatch iHunt Watch 6 Titan Black (22)

Pachetul include: Ceasul inteligent iHunt Watch 6 Titan,Manual de utilizare, cablu deîncărcare !

*Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ , pot diferi fata de produsul vandut si pot arata accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.

Smartwatch iHunt Watch 6 Titan Black (2024)

FAQs

Is the Titan Smart 2 waterproof? ›

For all your sporting excursions, there's a multi-sports tracker mode with a 3 ATM water resistance rating.

What app connects Titan smart watch with phone? ›

Install the Titan Smart World application on your mobile device, then pair your smart wearable device via Bluetooth to enjoy all its features.

How can I connect my smartwatch to my mobile phone? ›

Pair an Android phone to a watch
  1. On the phone, select your watch device name from the list of devices. ...
  2. Tap Pair to continue the pairing process. ...
  3. Choose a Google account to add and sync to your watch.
  4. Confirm the screen lock and enter the password to start copying the account from the phone to the watch.

Why is my Titan smart watch not connecting? ›

Something may have gone wrong in the initial setup. Try performing a factory reset on your Qinux Titan PG smartwatch. After resetting, try pairing again.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kerri Lueilwitz

Last Updated:

Views: 5688

Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kerri Lueilwitz

Birthday: 1992-10-31

Address: Suite 878 3699 Chantelle Roads, Colebury, NC 68599

Phone: +6111989609516

Job: Chief Farming Manager

Hobby: Mycology, Stone skipping, Dowsing, Whittling, Taxidermy, Sand art, Roller skating

Introduction: My name is Kerri Lueilwitz, I am a courageous, gentle, quaint, thankful, outstanding, brave, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.