iPhone 7 32GB jet black kopen? - 2 jaar garantie! | Fixje (2024)

[adp_products_bogo]

Snelle gratis levering! Bestel jij de refurbished iPhone 7 vandaag, dan ontvang je deze morgen gratis in huis (Track and Trace). Het toestel wordt geleverd in een luxe verpakking inclusief nieuwe accessoires. Je ontvangt altijd een nieuwe oplader + kabel en een simkaart injector bij je refurbished iPhone, zodat je direct optimaal van je iPhone kunt genieten.

Refurbished iPhone 7 32GB jet black informatie:

  • Merk: Apple
  • Type: iPhone 7
  • Opslag: 32GB
  • Kleur: jet black
  • Garantie: 2 jaar
  • Kwaliteit:
    • A-grade
    • B-grade
    • C-grade
  • Display: 4,7 inch Retina (IPS LCD)
  • Resolutie: 1334×750 pixels
  • Inclusief:
    • Apple iPhone 7 oplaadkabel en USB-adapter (gecertificeerd)
    • Simkaart injector
  • 12 megapixel achter camera en 7 megapixel voorcamera
  • Supersnelle A10-chip
  • 2 GB werkgeheugen
  • Taptic Engine en 3D Touch
  • Afmetingen en gewicht:
    • Hoogte: 138,3 mm
    • Breedte: 67,1 mm
    • Diepte: 7,1 mm
    • Gewicht: 138 gram

Dit moet je weten over de refurbished 7 32GB jet black

Deze refurbished iPhone 7 wordt geleverd in A-grade kwaliteit. Elk toestel wordt door eigen specialisten gecontroleerd op meer dan 50 punten. Zo kunnen wij garanderen dat je refurbished 7 er als nieuw uitziet en perfect zal functioneren. Komt een toestel niet door onze strenge controle, dan wordt deze niet aangeboden in onze webshop. Met 2 jaar garantie, gecertificeerde accessoires zoals een goede adapter, oplaadkabel en een simkaart injector kan je het toestel direct in gebruik nemen.

De refurbished iPhone 7 wordt geleverd met 32GB opslagruimte, dit is voldoende om al je favoriete apps te installeren, foto’s te maken, films te kijken en naar je muziek te luisteren. Elke refurbished iPhone van Fixje wordt simlockvrij geleverd. Zo kan je altijd de simkaart van je huidige provider blijven gebruiken.

De iPhone 7 is waterbestendig

Dit is de eerste iPhone die bestand is tegen water. Het toestel is IP67 gecertificeerd, dit was voorheen niet het geval. Hierdoor is het mogelijk om de iPhone zonder problemen in een regenbuitje te gebruiken. Maar let op, Apple biedt geen garantie op waterschade!

Voorzien van vernieuwde camera’s

Zowel de camera aan de voor- en achterzijde zijn verbeterd van de iPhone 7 ten opzichte van zijn voorganger. Zo heeft de achter camera 12 megapixels en is de voorzijde voorzien van een 8 megapixel camera. Het verschil is vooral zichtbaar als je inzoomt op de foto’s. Met de optische beeldstabilisatie ondersteuning hierdoor heb je geen last meer van bewogen foto’s.

Een verbeterde accuduur

De accuduur van de iPhone 7 is ten opzichte van de 6s flink verbeterd. Het is mogelijk om tot 40 uur muziek te luisteren op een volle accu. Dit heeft de iPhone 7 hoofdzakelijk te danken aan die A10-chip. Hierdoor kan je genieten van een lange accuduur.

Refurbished iPhone 7 32GB jet black = Duurzaam

Het kopen van een Refurbished iPhone 7 is een stuk beter voor het milieu dan het kopen van een nieuw toestel. De levenscyclus van het toestel wordt verlengd en zo draag je bij aan een beter milieu! Dus heb jij een hart voor duurzaamheid? Doe dan iets goeds terug voor het milieu. Samen verminderen we onnodig elektronisch afval.

Refurbished iPhone 7 jet black gradaties:

Bij refurbished producten kom je online allerlei gradaties en classificaties tegen. Hier zijn helaas geen standaarden voor, dus let goed op wat je koopt. Hieronder vind je meer informatie over onze gradaties en standaarden voor de Apple iPhones. Zo krijg je een nog beter gevoel bij de refurbished toestellen van Fixje.

Fixje verkoopt hoofdzakelijk A-grade conditie refurbished iPhones. (Toestel verkeert in een zeer nette conditie en heeft micro gebruikerssporen, op het blote oog vrijwel niet zichtbaar. Het toestel heeft 2 jaar garantie).

Welke kleuren en opslagcapaciteit zijn er beschikbaar voor de iPhone 7?

Naast deze refurbished iPhone 7 jet black 32gb is dit toestel ook leverbaar in andere kleuren en opslaggroottes. Zo is het toestel ook leverbaar in de kleuren goud, zilver, zwart, rosegoud en rood. Mocht 32gb opslagruimte niet veel zijn, dan is er ook een refurbished iPhone 7 128gb variant beschikbaar.

Alternatieve refurbished iPhones

Is de refurbished iPhone 7 toch niet het toestel die je zoekt? Bekijk dan eens de alternatieven op onze website. Zoek je een toestel met een nog groter scherm, dan is de iPhone XS max een goede keuze. Maar zoek je een toestel die toch nog wat sneller en moderner is, dan is de refurbished iPhone XR echt een aanrader.

Klanttevredenheid van Fixje over Refurbished iPhones?

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een refurbished iPhone aan te schaffen bij Fixje. Klanttevredenheid is voor ons erg belangrijk, wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen.

Met ruim 100.000+ beoordelingen met gemiddeld een 9,2 als cijfer zijn we dan ook trots op dit geweldige beoordelingscijfer!

Wil je meer informatie over het kopen van een refurbished iPhone 7? Neem dan direct contact met ons op via de live chat op de website zodat wij je direct kunnen adviseren! We zijn 7 dagen per week beschikbaar om je snel verder te helpen!

iPhone 7 32GB jet black kopen? - 2 jaar garantie! | Fixje (2024)

FAQs

Hoelang gaat een iPhone 7 mee? ›

iPhone 7
Afmetingen138,3 × 67,1 × 7,1 mm
Gewicht138 gram
BatterijLiPo 1960 mAh
ProcessorApple A10 Fusion (hoofdprocessor) Apple M10 (co-processor)
17 more rows

Kun je een iPhone 7 nog gebruiken? ›

De iPhone 7 is al wat ouder, maar is nog steeds snel genoeg voor dagelijks gebruik. Wel zal je merken dat de batterij wat meer moeite heeft met zware taken als mobiele games. De camera is niet bijzonder, maar volstaat voor basisgebruik prima.

Hoe lang garantie op refurbished iPhone? ›

Je krijgt 2 jaar garantie op een refurbished iPhone en de meegeleverde accessoires. Die garantie is geldig wanneer er iets stuk gaat, zonder dat jijzelf of iemand anders daar wat aan kan doen.

Hoeveel kost iPhone 7 Nieuw? ›

De laagste prijs voor een losse iPhone 7 is op dit moment €859,- voor de 32GB versie. Hoe meer gigabyte, hoe hoger de prijs van het toestel. De iPhone 7 is te verkrijgen in de 32GB, 128GB en de 256GB variant.

Hoe lang wordt de iPhone 7 nog ondersteund? ›

Met een iPhone profiteer je tot 5 jaar na de release van het toestel van de nieuwste iOS updates.

Waarom gaat mijn iPhone 7 zo snel leeg? ›

Je iPhone-batterij gaat leeg door bepaalde apps

Een van de grootste boosdoeners bij het snel leeglopen van de batterij zijn apps. Vooral apps die veel internetdata, gps of camera gebruiken, slurpen energie. Denk bijvoorbeeld aan apps als TikTok, Instagram, Google Maps of Snapchat.

Is iPhone 7 nog goed in 2024? ›

1. Is de iPhone 7 in 2024 nog steeds een must-buy? De iPhone 7 werd in 2016 gelanceerd en blijft ook in 2024 een solide keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare en betaalbare smartphone. Met zijn duurzame ontwerp, goede prestaties en degelijke camera, biedt de iPhone 7 nog steeds veel waar voor je geld.

Wat doen met oude iPhone 7? ›

Ruil in.

Apple Trade In is een handige manier om je huidige device in te leveren en korting te krijgen op een nieuw device. Dit doe je gewoon online of bij een Apple Store. Als je device niet in aanmerking komt voor korting, kunnen we het gratis recyclen. Dat is goed voor jou en goed voor de planeet.

Is mijn iPhone 7 nog veilig? ›

Oudere toestellen krijgen/kregen nog wel een beveiligingsupdate, maar geen nieuwe functies meer. Dit waren de iPhone 6S (plus), iPhone 7 (plus) en de iPhone SE (2e generatie). Deze toestellen kan je veilig gebruiken zolang Apple een beveiligingsupdate afgeeft.

Heeft Apple 2 jaar garantie? ›

Daarnaast biedt Apple als fabrikant op alle Apple producten een commerciële garantie aan van één jaar, ongeacht of het product werd verkocht op de Apple Online Store of in een Apple Retail Store.

Is het verstandig om een refurbished iPhone te kopen? ›

Over het algemeen worden refurbished iPhones als betrouwbaar beschouwd als ze worden gekocht van gerenommeerde en gecertificeerde verkopers. refurbished.nl ondergaat strenge kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat de gereviseerde iPhones in uitstekende staat verkeren voordat ze worden verkocht.

Hoe weet ik of mijn iPhone nog garantie heeft? ›

Ga naar mysupport.apple.com. Log in met je Apple ID. Kies je apparaat. De vervaldatum wordt vermeld samen met andere details over je dekking.

Hoe oud is de iPhone 7? ›

Releasedatum per iPhone
ModelRelease datum
iPhone 6s25 september 2015
iPhone 6s Plus25 september 2015
iPhone SE31 maart 2016
iPhone 716 september 2016
38 more rows

Is het verstandig om een iPhone 7 te kopen? ›

De Iphone 7 is perfect geschikt voor particulier gebruik, de prijs van een iPhone 7 is ondertussen ook goed te doen aangezien er al veel nieuwere modellen uit zijn. De iPhone 7 beschikt over een erg goede camera met maar liefst 12 megapixel, wat ideaal is voor particulier gebruik.

Kan je iPhone 7 nog updaten? ›

Ook blijft Apple oudere iOS versies ondersteunen met beveiligingsupdates. Grote updates zijn genummerd zoals: iOS 13, iOS 14, iOS 15, iOS 16, iOS 17 en iOS 18 die in het najaar van 2024 zal verschijnen.

Wat is de gemiddelde levensduur van een iPhone? ›

Een iPhone is gemaakt om minimaal 5 jaar mee te gaan en behaalt gemiddeld gemakkelijk een levensduur van tenminste 7 jaar. Dit is aanzienlijk langer dan een Android toestel, dat doorgaans een levensduur van zo'n 2 á 3 jaar heeft.

Hoe goed is een iPhone 7? ›

De iPhone 7 werd in 2016 gelanceerd en blijft ook in 2024 een solide keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare en betaalbare smartphone. Met zijn duurzame ontwerp, goede prestaties en degelijke camera, biedt de iPhone 7 nog steeds veel waar voor je geld.

Hoe lang gaat een iPhone 7 batterij mee? ›

iPhone met de beste batterij
Type iPhoneAantal uur video kijkenBatterijcapaciteit
iPhone 713 uur1860 mAh
iPhone SE 2 (2020)13 uur1821 mAh
iPhone 813 uur1821 mAh
iPhone SE (2016)13 uur1624 mAh
30 more rows
Feb 25, 2024

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ms. Lucile Johns

Last Updated:

Views: 5873

Rating: 4 / 5 (41 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ms. Lucile Johns

Birthday: 1999-11-16

Address: Suite 237 56046 Walsh Coves, West Enid, VT 46557

Phone: +59115435987187

Job: Education Supervisor

Hobby: Genealogy, Stone skipping, Skydiving, Nordic skating, Couponing, Coloring, Gardening

Introduction: My name is Ms. Lucile Johns, I am a successful, friendly, friendly, homely, adventurous, handsome, delightful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.