7 beste Atlas VPN-alternativer i 2024 (gratis og betalt) - EarthWeb (2024)

BESTE VPN-TJENESTER

#1 Topprangert

SIKKER & SIKKER
den #1 VPN-tjenesten

69% OFF!

Kom i gang nå

#2 Topprangert

Nå 86% RABATT

FÅ DET HIT

#3 Topprangert

Nå 85% RABATT

FÅ DET HIT

Har det travelt?
Det beste Atlas VPN-alternativet i 2024, som funnet i vår uavhengig testing, is NordVPN!

Akkurat nå er det som en shoppingtur for VPN-er – tonnevis av dem kjemper om oppmerksomheten din.

Du trenger ikke nøye deg med noe som bare er "greit".

Vi har gjort beinarbeidet for å finne de beste Atlas VPN-alternativene og konkurrentene, enten du er interessert i freebies eller ikke har noe imot å kaste inn litt penger.

Ressursinnhold Vis

Beste Atlas VPN-alternativer og konkurrenter i 2024

  1. NordVPN – 🏆 Vinner!
  2. Surfshark
  3. ProtonVPN

1. NordVPN

Anbefalt veiledning: NordVPN Review

Velger NordVPN som et alternativ til AtlasVPN gir det en rekke fordeler.

Selv om den mangler en gratis plan, lar 30-dagers pengene-tilbake-garantien deg utforske funksjonene uten begrensninger.

👉 Få NordVPN GRATIS!

  • NordVPN er bransjelederen (lang vei)
  • 30-dagers risikofri prøveperiode
  • super~~POS=TRUNC hastigheter
  • 5,442 + servere i 60+ land
  • Streng no-logger politikk
  • Neste generasjon militær-grade kryptering
  • DoubleVPN, dobbelt privatliv
  • 6 samtidige enhetstilkoblinger
  • Flott for: Sikkerhet, sikkerhet, anonymitet og trygghet
  • Kompatibel med: Windows, Mac, Android, iPhone, iPad og iOS, Linux, rutere, Apple TV, FireFox, Google Chrome, Microsoft Edge og mer

👉 Få NordVPN GRATIS!

Designet for å møte ulike behov, enten det er strømming, spill eller videosamtaler, utmerker NordVPN seg med imponerende gjennomsnittshastigheter på over 300 Mbps, og plasserer den blant de raskeste tilgjengelige alternativene.

Med et nettverk på over 5,000 servere i 60 land, hvorav noen er optimalisert for spesifikke oppgaver som torrenting, tilgang til det mørke nettet, eller omgå nettsensur.

NordVPN går utover grunnleggende VPN-funksjonalitet, og integrerer en pakke med sikkerhets- og personvernverktøy.

Den forhindrer IPv6-, DNS- og WebRTC-lekkasjer på en dyktig måte, og kill-bryteren sikrer uavbrutt beskyttelse.

Automatisk blokkering av annonser og sporing forbedrer nettleseropplevelsen din.

Samtidig letter MeshNet-verktøyet sikre tilkoblinger til enheter på forskjellige nettverk, ideelt for oppgaver som raske filoverføringer eller virtuelle LAN-fester.

Med vekt på brukerens personvern, følger NordVPN strengt en ikke-logg-policy, og dens døgnkontinuerlige støtte (via e-post eller live chat) sikrer assistanse når det er nødvendig.

Med apper for store plattformer, inkludert Windows, MacOS, Linux, Android og iOS, selv om manuell ruterkonfigurasjon er nødvendig, tilbyr NordVPN et omfattende og robust alternativ for å forbedre din online sikkerhet og opplevelse.

2. Surfshark VPN

Anbefalt veiledning: Surfshark VPN-anmeldelse

Surfshark VPN skiller seg ut som et personvernselskap med sterk vekt på sikkerhet, og tilbyr en sømløs VPN-opplevelse.

Med brukervennlige apper designet for alle enheter, et stort nettverk av tusenvis av IP-adresser som spenner over 63 land, og en robust infrastruktur på 3200+ servere, prioriterer Surfshark å levere optimale hastigheter.

👉 Prøv Surfshark GRATIS

  • Surfshark er den beste budsjett-VPN
  • 30-dagers risikofri prøveperiode
  • Streng no-logger politikk
  • 3200 + servere i 95 land
  • ubegrenset samtidige enhetstilkoblinger
  • Flott for: privat surfing på et budsjett
  • Kompatibel med: Windows, Mac, Android, iPhone og iOS, Linux, FireFox, Google Chrome, Microsoft Edge og mer

Surfshark er bemerkelsesverdig for sin fleksibilitet, og er et utmerket valg for små bedrifter og enkeltpersoner som administrerer en rekke enheter, og tillater ubegrensede samtidige tilkoblinger per konto.

Inkludering av den gratis CleanWeb-funksjonen skiller Surfshark fra hverandre, og fungerer som både en malware/phishing-blokkering og en annonseblokker.

Sikkerhetsfunksjoner strekker seg til en Kill Switch, som sikrer beskyttelse av sensitive data under tilkoblingsfall, Whitelister (delt tunnelering) for selektiv app- og nettstedomgåelse av VPN, og MultiHop, som muliggjør tilkoblinger via flere servere for ekstra sikkerhetslag.

Surfshark utmerker seg ytterligere ved å gjennomføre en uavhengig revisjon og få godkjenning fra AV-TEST, et anerkjent IT-sikkerhetsinstitutt.

Den risikofrie prøveperioden med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti lar deg utforske Surfsharks sikkerhetsfunksjoner og enestående ytelse.

3. ProtonVPN

Anbefalt veiledning: ProtonVPN-anmeldelse

ProtonVPN er en høyhastighets sveitsisk VPN dedikert til å ivareta brukernes personvern.

Den krypterte VPN-tunnelen sikrer sikker internettrafikk, selv over offentlige eller uklarerte tilkoblinger, og beskytter passord og konfidensielle data.

👉 Få ProtonVPN her

Fungerer som en Sveitsisk VPN-leverandør, ProtonVPN er forpliktet til brukerens personvern ved å avstå fra å logge brukeraktivitet eller dele data med tredjeparter.

Dens anonym VPN-tjeneste tilrettelegger for bruk av internett uten overvåking, et grunnleggende prinsipp forankret i behovet for å beskytte journalister og aktivister som er avhengige av Proton Mail.

Designet med sikkerhet i kjernen, overskrider ProtonVPN typiske VPN-tjenester, bryter ned barrierer for internettsensur og gir tilgang til ethvert nettsted eller innhold.

Det unike Secure Core-nettverket legger til et ekstra lag med beskyttelse ved å dirigere brukertrafikk før den når den endelige destinasjonen, og reduserer risikoen for kompromiss.

ProtonVPNs forpliktelse til sikkerhet trekker fra erfaringene mens du arbeider med journalister og aktivister i feltet.

I motsetning til konvensjonelle VPN-tjenester som er mottakelige for serverovervåking, bruker ProtonVPN en robust tilnærming for å forhindre kompromisser og sikre brukernes personvern.

4. ExpressVPN

7 beste Atlas VPN-alternativer i 2024 (gratis og betalt) - EarthWeb (8)

Anbefalt veiledning: CyberGhost Anmeldelse

ExpressVPN er et kraftsenter på VPN-arenaen, med servere i over 90 land, eksepsjonelle strømmemuligheter og noen av de raskeste tilgjengelige hastighetene.

Mens den begrenser samtidige tilkoblinger til fem enheter, forenkler dens dedikerte ruter-appen sikringen av hver enhet på nettverket ditt.

Spesielt effektiv i Kina, ExpressVPN støtter torrenting og gir 24/7 live chat-støtte for rask problemløsning.

Sikkerhet er avgjørende, med 256-bits kryptering, en kill-switch og lekkasjebeskyttelse som sikrer konfidensialiteten til trafikken din.

Den proprietære Lightway-protokollen legger til et ekstra lag med forsvar, og beskytter dataene dine under overganger fra mobildata til Wi-Fi.

ExpressVPNs brukervennlige funksjoner strekker seg til muligheten til å blokkere tilgang til andre enheter på nettverket.

Strenge retningslinjer uten loggføring, validert gjennom uavhengige revisjoner, styrker forpliktelsen til brukernes personvern.

ExpressVPN-applikasjoner henvender seg til iOS-, Android-, Windows-, MacOS- og Linux-brukere, noe som gjør det til et allsidig valg.

ExpressVPN er den eneste primære VPN-leverandøren som tilbyr tilpasset ruterfastvare, noe som forbedrer den generelle sikkerheten for en sømløs online opplevelse.

5. PureVPN

7 beste Atlas VPN-alternativer i 2024 (gratis og betalt) - EarthWeb (9)

Anbefalt veiledning: PureVPN-anmeldelse

PureVPN prioriterer sikringen av onlinedataene dine med en rekke robuste sikkerhetsfunksjoner designet for å motvirke vanlige internettrusler.

Fra appblokkering til WebRTC-beskyttelse og innebygd antivirus på servernivå tilbyr PureVPN funksjonaliteter av militær kvalitet, som styrker brannmuren din og forhindrer lekkasjer effektivt.

Tjenesten går utover sikkerhet, og utvider 24/7 teknisk støtte for brukere som møter problemer, støttet av omfattende guider og opplæringsprogrammer på den offisielle nettsiden.

Til tross for sine kraftige funksjoner, skiller PureVPN seg ut som en rimelig løsning i det nåværende markedet, noe som gjør den egnet for små bedrifter med budsjetthensyn.

Selv om de mangler gratis prøveversjoner, tilbyr abonnementsplanene rabatterte månedlige betalinger for forretningsbrukere.

Fleksibiliteten til å avslu*tte abonnementer når som helst, med en refusjonsmulighet innen 31 dager, legger til appellen.

For å adressere tidligere personvernproblemer, har PureVPN fornyet sine innstillinger og retningslinjer for datainnsamling for økt kundetilfredshet og beskyttelse, selv om den opprettholder øktrelaterte data.

6. CyberGhost

7 beste Atlas VPN-alternativer i 2024 (gratis og betalt) - EarthWeb (10)

Anbefalt veiledning: CyberGhost Anmeldelse

CyberGhost VPN revolusjonerer brukeropplevelsen ved sømløst å starte en nettleserøkt og en VPN-tilkobling med ett enkelt klikk.

Forpliktet til personvern, følger den en streng policy uten logger og bruker 256-bit AES-kryptering for forbedret sikkerhet.

Ved å tilby samtidige tilkoblinger på opptil 7 enheter, en automatisk kill-switch og tilgang til over 3500 servere over hele verden, prioriterer CyberGhost både hastighet og sikkerhet.

Med apper tilgjengelig for ulike plattformer, inkludert Windows, Mac, iOS, Android, Linux og rutere, gir CyberGhost en allsidig løsning.

45-dagers pengene-tilbake-garanti sikrer at brukere kan teste funksjonene uten risiko.

CyberGhost posisjonerer seg som en omfattende VPN-tjeneste med brukervennlige funksjoner og en forpliktelse til personvern, enten for strømming, sikker surfing eller anonymitet.

7. PrivatVPN

7 beste Atlas VPN-alternativer i 2024 (gratis og betalt) - EarthWeb (11)

PrivateVPN, til tross for sitt mindre serverantall på litt over 200, spenner imponerende over mer enn 60 land, og tilbyr mangfoldig tilgang til strømmetjenester.

PrivateVPN balanserer sikkerhet og ytelse, og har 256-biters AES-krypteringsbeskyttelse mot IPv6-, WebRTC- og DNS-lekkasjer mens de overholder en streng policy uten logger for forbedret personvern.

PrivateVPN aksepterer kryptovalutabetalinger for brukere som verdsetter anonymitet, og gir et ekstra lag med personvern.

Mens kundeservicen opererer i vanlig arbeidstid, er støttekvaliteten bemerkelsesverdig.

Apper er tilgjengelige for Windows, macOS, iOS og Android, med manuelle konfigurasjonsalternativer for Linux-enheter og rutere.

Selv om det er mindre i skala, er PrivateVPN et robust alternativ for brukere som søker en sikker og allsidig VPN-løsning.

Veiledning for å velge den beste VPN-en for deg

Du må velge riktig VPN for å sikre online personvern, sikkerhet og en sømløs internettopplevelse.

Som vi sa før, har vi begrenset så mange alternativer til de beste, men å velge din favoritt er opp til deg.

Denne omfattende guiden vil lede deg gjennom viktige hensyn, og hjelpe deg med å ta en informert beslu*tning.

  • Sikkerhetsegenskaper: Prioriter VPN-er med robuste krypteringsprotokoller, for eksempel AES-256, for å sikre en pålitelig kill-switch og ekstra sikkerhetsfordeler som skadelig programvare og annonseblokkere.
  • Servernettverk: Evaluer serverdekning, med tanke på både kvantitet og global distribusjon, og bekreft tilgjengeligheten av servere i bestemte regioner hvis geografisk tilgang er avgjørende.
  • Hastighet og ytelse: Test VPN-hastighet, spesielt for båndbreddeintensive aktiviteter som strømming og spill, og vurder VPN-er med optimaliserte servere for forbedret ytelse.
  • Enhetskompatibilitet: Sørg for VPN-støtte for alle enhetene dine, fra datamaskiner til rutere, og se etter brukervennlige apper på ulike plattformer for å effektivisere installasjon og bruk.
  • Samtidige tilkoblinger: Bestem det tillatte antallet samtidige tilkoblinger per konto basert på enhetens behov.
  • Retningslinjer for personvern: Undersøk loggingspolicyer for å samsvare med personvernforventningene dine, og velg VPN-er med en virkelig streng policy uten logger for maksimalt personvern.
  • Customer Support: Velg VPN-er med responsiv 24/7 kundestøtte gjennom ulike live chat og e-postkanaler.
  • Kostnad og prøveperiode: Sammenlign abonnementskostnader, utforsk langsiktige planer for potensielle besparelser, og se etter VPN-er som tilbyr en pengene-tilbake-garanti eller gratis prøveperioder for risikofri testing.
  • Omdømme og anmeldelser: Undersøk bruker- og ekspertanmeldelser for å måle VPN-ens omdømme, og se etter historikk med sikkerhetshendelser knyttet til VPN-leverandøren.
  • Spesielle egenskaper: Vurder unike VPN-funksjoner, for eksempel delt tunnelering, dedikerte IP-adresser eller avanserte personvernverktøy.

Ofte Stilte Spørsmål

Er AtlasVPN pålitelig?

AtlasVPN kom inn på markedet i 2019 og fikk raskt oppmerksomhet for sine banebrytende IP-adressebytteservere og fjerning av tilkoblingsgrenser.

Til tross for at den er en relativt ny aktør, har den over seks millioner brukere globalt.

I tillegg har tjenesten gjennomgått uavhengige revisjoner for å validere sikkerheten til sine applikasjoner og har blitt kjøpt opp av Nord Security, noe som ytterligere styrker troverdigheten.

Hvorfor bør jeg vurdere alternativer til Atlas VPN?

Utforsking av alternativer lar deg finne en VPN-tjeneste som bedre passer dine behov, for eksempel raskere hastigheter, bredere serverdekning eller forbedrede sikkerhetsfunksjoner.

Oppsummert er de beste VPN-ene i 2024;

VurderingVPN-tjenesteFå tilbud
#1 Topprangert#1NordVPN - #1 VPN i bransjenGratis prøveperiode
#2 Topprangert#2Surfshark - toppbudsjett VPNStart nå
#3 Topprangert#3AtlasVPN - beste gratis VPNStart nå

konklusjonen

Å søke etter den perfekte VPN i de beste Atlas VPN-alternativene er der avhengig av dine behov.

Enten det handler om å prioritere sikre funksjoner, servernettverk eller enhetskompatibilitet, gir disse alternativene et jevnt og trygt online surfemiljø.

👉 Få NordVPNs GRATIS prøveversjon

Velg VPN som passer akkurat dine behov, og gå inn i en verden med mer privatliv og cyberfrihet.

I slekt

7 beste Atlas VPN-alternativer i 2024 (gratis og betalt) - EarthWeb (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Greg Kuvalis

Last Updated:

Views: 6436

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Greg Kuvalis

Birthday: 1996-12-20

Address: 53157 Trantow Inlet, Townemouth, FL 92564-0267

Phone: +68218650356656

Job: IT Representative

Hobby: Knitting, Amateur radio, Skiing, Running, Mountain biking, Slacklining, Electronics

Introduction: My name is Greg Kuvalis, I am a witty, spotless, beautiful, charming, delightful, thankful, beautiful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.