5 VPN, які можна використовувати на Smart TV (2024)

Незалежно від того, чи хочете ви отримати доступ до бібліотеки Netflix у віддаленій країні чи просто переконатися, що всі дії на вашому смарт-телевізорі залишаються конфіденційними, ваш найкращий варіант — VPN.

ПРОКРУТЬТЕ, ЩОБ ПРОДОВЖИТИ ВМІСТ

Але чи можна отримати VPN для смарт-телевізорів? Так, ти можеш. Більшість відомих провайдерів VPN пропонують програму Smart TV, як правило, для Android TV.

Кожен пристрій, підключений до вашої мережі, повинен мати приватний безпечний доступ до Інтернету. Хоча найкращим варіантом є маршрутизатор із підтримкою облікового запису VPN (віртуальна приватна мережа), це не завжди варіант. Маршрутизатори VPN набагато дорожчі, ніж маршрутизатори, які надає ваш провайдер.

Коли справа доходить до використання смарт-телевізора, у вас є більше, ніж просто потокове відео та музика. Ви можете зробити покупки в Інтернеті, забронювати відпустку або пограти в ігри. Звичайно, ви можете перевірити британську бібліотеку Netflix; Ви можете бути достатньо знайомі з французькою, іспанською або будь-якою іншою мовою, щоб захотіти транслювати телешоу з цих територій.

У будь-якому випадку, якщо програма доступна, налаштування VPN на вашому Smart TV є найкращим варіантом.

Підводні камені використання VPN для доступу до Netflix

Звичайно, Netflix знає, що користувачі використовують VPN і інтелектуальну тактику DNS, щоб уникнути блокування регіонів певного вмісту. З 2021 року він посилив свою боротьбу з VPN, ускладнюючи її. Отже, лише певні мережі VPN можуть підтримувати гру в кішки-мишки.

Коротко кажучи, Netflix блокує IP-адреси відомих серверів VPN, а VPN реагують, змінюючи ці IP-адреси. Великі мережі VPN мають ресурси для боротьби з цим, тоді як менші служби, як правило, не турбуються. Інші методи також використовуються для блокування VPN; Так само VPN-компанії мають інші методи пом’якшення.

Завдяки хорошому VPN ви зазвичай отримуєте доступ до 10 закордонних та іноземних бібліотек Netflix. Наш посібник із використання Netflix із VPN пояснює, як отримати найкращі результати.

З огляду на це, ось VPN, які вам слід розглянути для свого смарт-телевізора. Усі вони працюють із Netflix. Зауважте, що всі пропонують гарантії повернення грошей, якщо ви не задоволені послугою (перевірте конкретні сторінки реєстрації, щоб дізнатися більше).

Цей посібник стосується саме пристроїв Android TV.

1.NordVPN

NordVPN, одна з найбільших компаній VPN, надає програми для будь-якої платформи, яку тільки можете придумати, включно зі смарт-телевізорами. Що важливо, NordVPN є одним із найкращих сервісів VPN для доступу до бібліотек Netflix в інших частинах світу.

NordVPN пропонує три плани, Standard, Plus і Complete, кожна з яких пропонує більше функцій, ніж попередня. Якщо вам потрібен лише стандартний пакет VPN, ви можете розраховувати платити 11,99 доларів на місяць, 124,35 доларів на рік (приблизно 4,49 доларів на місяць) або 223,83 доларів (3,69 доларів на місяць) кожні два роки.

Завантажити: NordVPNдля Smart TV

2.ExpressVPN

Ще один гігант у світі VPN, ExpressVPN, стверджує, що є «№1 надійною VPN».

Завдяки серверам у 94 країнах і додаткам, які забезпечують будь-яке обладнання, це безперечно хороший вибір. Крім того, ExpressVPN — одна з найкращих мереж VPN для трансляції Netflix на смарт-телевізор (і будь-який інший пристрій). Саме це повинно зробити його найкращим вибором для пошуку VPN.

Ви можете зареєструватися в ExpressVPN за 12,95 дол. США на місяць або отримати 12 місяців за 99,84 дол. США (8,32 дол. США на місяць, економія 35%). Ви також можете отримати шестимісячну угоду за 59,84 дол. США, тобто 9,99 дол. США на місяць.

Читачі MakeUseOf можуть отримати три місяці безкоштовно, коли визареєструйтеся в ExpressVPN за цим посиланням.

Завантажити:ExpressVPNдля Smart TV

3.Hotspot Shield

Hotspot Shield вважається достатньо надійним для доступу до закордонних бібліотек Netflix. Він може похвалитися оптимізацією для Netflix, YouTube, Hulu та Disney+.

Доступні річні та місячні пакетиHotspot Shield. Преміум-акаунт коштує 12,99 доларів США на місяць, але якщо ви сплачуєте за 12 місяців наперед, ви отримуєте знижку 38%, тобто всього 95,99 доларів США (еквівалентно 7,99 доларів США на місяць).

Зауважте, що хоча Hotspot Shield пропонує безкоштовний VPN, цього недостатньо для Netflix.

Завантажити: Hotspot Shieldдля Smart TV

4.Surfshark VPN

Ще одна служба VPN, яка працює з Netflix, Surfshark може похвалитися понад 3000 серверами по всьому світу та низькими цінами. Якщо у вас виникнуть проблеми з цим, Surfshark також надасть детальну інформацію щодо усунення несправностей підключень Netflix.

Стандартна місячна підписка коштує 12,95 доларів США на місяць, тоді як річна угода коштує 59,76 доларів США, що означає економію 69%, тобто 3,99 доларів США на місяць. Можна також захопитиУгода Surfshark на 24 місяці(плюс два місяці безкоштовно) за $51,74, що дає вам два роки захисту VPN за $1,99 на місяць.

Завантажити: Surfshark VPNдля Smart TV

5.CyberGhost

Інший сервіс, який може похвалитися тим, що він є «№1 VPN для Netflix», CyberGhost використовує понад 7000 серверів у понад 90 країнах. Це дозволить розблокувати Netflix у Франції, Німеччині, США та Великобританії. CyberGhost також розроблено для роботи з BBC iPlayer, Hulu, Disney+, Amazon Prime Video та іншими бібліотеками Netflix.

CyberGhostмає стандартну місячну підписку в розмірі 12,99 доларів США. Вам також можуть виставляти рахунок у розмірі 41,94 дол. США кожні шість місяців (виходить 6,99 дол. США на місяць). CyberGhost також регулярно пропонує 24-місячні пропозиції вартістю $56,94 (трохи більше $2 на місяць).

Завантажити: CyberGhost VPNдля Smart TV

VPN Smart TV, що пропонує лише Smart DNS

Зауважте, що деякі мережі VPN не пропонують програми Smart TV. І навпаки, деякі смарт-телевізори не запускатимуть програми, які ми тут перерахували. Це може бути тому, що програми несумісні, або компанії VPN не мають ресурсів для створення програм, оптимізованих для ТБ.

Наприклад, якщо ваш смарт-телевізор не є Android TV, отримати додаток VPN може бути важко. Телевізори Samsung зазвичай використовують ОС Samsung Tizen, а не Android. Крім того, ви можете використовувати телевізор Roku; так само не запускається програма Android TV.

Таким чином, вам потрібно буде ознайомитися з інтелектуальним DNS-забезпеченням вибраної вами служби VPN. Наш «Що таке розумний DNS?» посібник пояснює, що це означає.

Дивіться Netflix і потокові сервіси на своєму Smart TV за допомогою VPN

Незалежно від того, чи хочете ви дивитися британську бібліотеку Netflix, Disney+ французькою мовою або переглядати бібліотеку Prime Video в Індії, вам потрібен VPN.

Деякі мережі VPN кращі за інші, тому ми рекомендуємо вам дотримуватися перелічених тут служб. Вони прості у використанні, пропонують стабільні додатки для Android TV і мають чудову підтримку клієнтів, якщо послуга не працює. Якщо вас не влаштовує VPN, усі вони пропонують гарантії повернення грошей.

5 VPN, які можна використовувати на Smart TV (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Edmund Hettinger DC

Last Updated:

Views: 5851

Rating: 4.8 / 5 (78 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Edmund Hettinger DC

Birthday: 1994-08-17

Address: 2033 Gerhold Pine, Port Jocelyn, VA 12101-5654

Phone: +8524399971620

Job: Central Manufacturing Supervisor

Hobby: Jogging, Metalworking, Tai chi, Shopping, Puzzles, Rock climbing, Crocheting

Introduction: My name is Edmund Hettinger DC, I am a adventurous, colorful, gifted, determined, precious, open, colorful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.